Heb jij een DATE BURN-OUT?

Tegenwoordig wordt de wereld, business, sociale relaties,… EN ook de LIEFDE nog vaak beheerst door het MANNELIJKE PARADIGMA. En dat zorgt voor BURN-OUT DATEN!

Toen ik zelf single was merkte ik dat ik daten vooral benaderde vanuit mijn mannelijke energie waardoor ik oververmoeid geraakte en het op een gegeven moment ook opgaf. Omdat het me geen resultaat gaf, of ik nu ging daten of niet, hetzelfde resultaat.

En dat hoor ik ook heel veel van dames wanneer ik met hen in gesprek ga.

Ik zie zoveel prachtige vrouwen ZICHZELF VERBRANDEN en ze willen op zoek gaan naar wat er mis is met hen en hoe ze dat kunnen gaan fixen en hopen zo ook de liefde van hun leven te ontmoeten.

En dat is daten benaderen vanuit je mannelijke energie, vanuit je mannelijke motivatie van: ik wil dit doel bereiken dus ik ga ook in de actiemodus, 5 keer per week op date, 2 uur per dag met mannen chatten en YES het gaat me lukken! Ik kan dit! Of ze gaan helemaal niet meer daten.

Dames melden zich aan voor een liefdes coaching traject, gaan er volle bak in, met de mannelijke intentie: YES ik ga de code kraken!

Ze gaan doorheen het programma als een sneltrein, volgen alles helemaal op , krijgen grote inzichten (als het een goed programma is), trekken mannen aan die bij hun passen, hebben keuze aan mannen, er is overvloed, het zijn leuke dates en dan...

Plotseling gaat alles mis, hij trekt zich terug, je hoort niks meer van hem enzovoort.
Energetisch achteroverleunen lukt niet meer. En je komt in een neerwaartse spiraal terecht. En het lijkt wel een herhaling van het verleden. De man verdwijnt en je bent weer waar je begonnen was.

En de cyclus begint opnieuw.

Je zegt tegen zichzelf: Zie je, ik ben niet goed genoeg! Zie je, het lukt me WEER niet! Al die nare stemmen komen weer naar boven. Zie je, ik ben het niet waard. Wat is er mis met me? Allemaal gedachtes die naar boven komen.

Er is niks mis met je! Geloof me.

Je benadert daten enkel vanuit een mannelijk paradigma en dat zal leiden tot: een BURN OUT!
Omdat je gaat pushen voor resultaat en dat werkt niet!

Ik heb een volledige andere perspectief op DE LIEFDE waardoor mijn dames ook zo SUCCESVOL zijn.

In INNER CIRCLE LOVE QUEEN leer ik je hoe je het vrouwelijke paradigma gaat omarmen en belichamen waardoor die mooie relatie ook jouw werkelijkheid wordt.

DE BONUS AANBIEDING voor INNER CIRCLE LOVE QUEEN loopt nog tot 1 mei om 22.00u.

Verlang je naar een liefde die je doet stralen, liefde die niet zo hard werken is waar een man jou ook in de watten legt in plaats van andersom, waar jij niet diegene bent die altijd de kar trekt vanuit je mannelijke energie en wil je graag echt je vrouwelijke energie gaan omarmen?

Dan zou ik zeggen. Klik even op dezelink en kijk hoe jij de komende 6 maanden de man van je leven gaat ontmoeten. Ik hoop dat je er klaar voor bent want dit wordt a hell of a ride! Maar oooo zo vervullend!

Alle info en verdere BONUSSEN vind je via deze link.

Over de schrijver
Reactie plaatsen