Een vrouw moet gewoon gemakkelijk zijn!?
05 oktober 2023 

Een vrouw moet gewoon gemakkelijk zijn!?

Dit advies hoor ik vaak in de wereld van daten en relaties:
"Wees hartelijk en gastvrij, wees makkelijk te plezieren en durf je kwetsbaarheid te tonen wanneer je op zoek bent naar een romantische relatie." Er zit zeker een kern van waarheid in!

Maar wist je dat al deze dingen slechts één specifieke emotie kunnen opwekken bij een man?

En hoe vaak heb je al deze dingen gedaan, zonder enig resultaat te zien? Soms zelfs tot het punt waarop je mond zeer doet van het glimlachen. En je hart pijn doet als je beseft dat een man die je als potentiële partner zag, je als vanzelfsprekend is gaan beschouwen, zich heeft teruggetrokken. Of je huidige partner je als vanzelfsprekend beschouwt.

DUS LAAT ME DEZE MISVATTING VOOR JE ONTKRACHTEN!
Als je single bent, is het belangrijk dat mannen een breed scala aan emoties en gevoelens ervaren als ze bij je zijn, voordat ze besluiten zich te binden. Als je al in een relatie bent, moeten en willen mannen ook een diversiteit aan emoties en gevoelens ervaren om te voorkomen dat ze je als vanzelfsprekend gaan beschouwen.

En met diversiteit bedoel ik niet alleen positieve emoties zoals plezier, vreugde en emotionele geborgenheid, waar veel vrouwen goed in zijn om te creëren. Maar ook negatieve emoties zoals boosheid en frustratie, waar de meeste vrouwen vaak bang voor zijn om ze te uiten.

Al deze emoties dragen bij aan het opbouwen van een emotionele band met een man, omdat ze je authentiek maken. POSITIEVE SPANNING creëren is je sleutel tot een duurzame romantische relatie.

Maar wat is POSITIEVE SPANNING precies?
Het is gedrag dat een gevoel van ONVOORSPELBAARHEID en UITDAGING in zich heeft, wat zijn aantrekkingskracht voor jou bewust of onbewust vergroot.

Voel je momenteel dat de man waarmee je date zich terugtrekt, of dat je partner je als vanzelfsprekend beschouwt?
Stel jezelf dan de vraag: creëer ik voldoende POSITIEVE SPANNING in mijn relatie of tijdens het daten?
En dit doe je niet door jezelf helemaal te veranderen maar door net gewoon jezelf te zijn vanuit je krachtige vrouwelijke energie (niet je gewonde vrouwelijke energie).

Wil je meer weten over "POSITIEVE SPANNING," doe dan zeker mee met de LIEFDES MARATHON in oktober en november. In 7 waardevolle masterclasses neem ik je mee in mijn wereld van de liefde.

Aanmelden kan hier. Via de link kan je ook de specifieke data terugvinden in oktober en november.

Wat ik met je ga delen in de 7 masterclasses:

  1. Hoe word je een magneet voor je droomman: Leer de geheimen van aantrekkingskracht en hoe je je droompartner kan aantrekken door jouw vrouwelijke energie.

  2. De magie van vrouwelijke communicatie: Ontdek de kracht van woorden en hoe je effectiever kan communiceren in je liefdesleven.

  3. De Queen en haar 10 geheimen voor een superrelatie met haar King

  4. In recordtijd de man aantrekken die bij je past: Leer hoe je ideale partner in recordtijd aan te trekken.

  5. Mannen beter begrijpen: Krijg diepgaand inzicht in het mannenbrein en ontdek wat ze echt willen in een vrouw.

  6. De liefde weer aanwakkeren als hij zich afstand neemt: Leer hoe je de vonk weer kan terugkrijgen.

  7. Q&A Masterclass: Stel al je brandende vragen aan mij in een interactieve masterclass


Er is een replay als je er eens niet live bij kan zijn. Om echt te profiteren van deze inzichten, wil ik je echt inspireren om live aanwezig te zijn. De vibe te voelen van de andere inspirerende dames en hoe meer interactie er is hoe meer ik daar ook op kan in gaan en dat geeft jou ook weer meer waarde.

Aanmelden kan hier.

Samen gaan we 7 dagen aan de slag om jouw romantische leven even weer die vonken en vuur te geven.

Ik heb er zin in!

Over de schrijver
Reactie plaatsen