Romantische liefde is NIET onvoorwaardelijk
30 maart 2023 

Romantische liefde is NIET onvoorwaardelijk

Een van de moeilijkste dingen die ik mijn LOVE QUEENS leer is dit: romantische liefde is niet hetzelfde als ouderlijke liefde (liefde voor je kinderen).

Ouder liefde is onvoorwaardelijk..

Het gaat om de zorg voor onze kinderen... hun gezondheid, hun welzijn. Hebben ze alles wat ze nodig hebben? Emotioneel, maar ook: hebben ze hun brooddoos bij, wat met hun werkje voor de tekenles? Ben ik er genoeg voor ze? Zorgen voor je kinderen is ook mannelijke energie!

Romantische liefde daarentegen is niet onvoorwaardelijk.

Ik wil niet dat je onvoorwaardelijk van een man houdt die je slecht behandelt en ik wil niet dat een man bij je blijft als je heel kritisch en fysiek of verbaal agressief wordt in de relatie.

Romantische liefde gaat over het levend houden van VERLANGEN door middel van polariteit (mannelijk-vrouwelijke balans).


Romantische liefde gaat over twee volwassenen die samenkomen, genieten van het leven, de hoogte- en dieptepunten van het leven delen en elk de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welzijn in het algemeen, verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk!


Het probleem is dat zovelen van ons, waaronder ikzelf, in onze jeugd hebben geleerd dat LIEFDE in romantiek lijkt op ouderlijke liefde. Maar dat is absoluut niet zo. Daarom voelen we ons zo vaak vanzelfsprekend genomen in onze relaties! Dit zorg voor een disbalans tussen de energieën.


Maar dit soort ouderlijke liefde, dit soort overgeven, overbezorgd zijn, 'je volwassen man behandelen als je kind' soort liefde is erg schadelijk voor je relatie. Je bent niet zijn moeder.


En waarom is dit schadelijk? Omdat het de aantrekkingskracht van je man voor jou doodt, sneller dan je het kan zien aankomen. En dan zeggen dames tegen me: hij neemt me als vanzelfsprekend!


Wat als je, in plaats van tegen muren op te lopen en gefrustreerd te raken terwijl je probeert jezelf te veranderen om je relatie te verbeteren, het volgende zou kunnen doen:

  • Stop met nadenken over wat je verkeerd zou kunnen doen en begin echte veranderingen in je relatie te zien?
  • Dat je samen kan groeien met je man, in dezelfde richting, in plaats van uit elkaar te groeien?
  • Hoe je de vonk kan herstellen die je in de slaapkamer bent kwijtgeraakt?
  • Hoe voel je je man weer verlangen naar je aanwezigheid zonder dat je er elke dag hard voor moet werken?
  • Hoe herstel je die diepe, zinvolle gesprekken die je ooit met je man had zonder te eindigen in ruzies of discussies?


Wat als je dit gaat leren? Stel je dan eens voor hoe jou relatie er over een paar weken gaat uitzien?


Dit alles leer je in mijn exclusieve programma LOVE QUEEN.
Morgen avond OM 22U sluiten de deuren van LOVE QUEEN RELATIE
. Mis het MEGA aanbod niet.

Weet je niet zeker of Love Queen voor jou is? Blijf dan niet met je vragen zitten, zonde om dat wel te doen! Stuur me een privé berichtje via Facebook of Instagram en ik kom bij je terug of wat ook kan: boek hier 
je liefdesgesprek met mij in. Ik kijk ernaar uit om samen met je te kijken of Love Queen voor jou is ja of neen. Ik ga daar heel open over zijn tijdens ons gesprek.

Laten we samen lekker het gesprek aan gaan. Ik sprak zojuist nog met een super lieve vrouw en ze zei me tijdens ons gesprek: ‘’ik vind dit best wel spannend om met jou te bellen. Want ja ik zie je vaak via IG of via een live of je podcast en ja om nu echt met je te spreken is toch wel een dingetje.’’ Op het einde vroeg ik haar: En? Ze zei me: ‘’zo verhelderend en open en niks om me zorgen over te maken.’’ Misschien herken je je daar wel in, dat je het spannend vindt zo een gesprek? Dus je weet… nergens om je zorgen over te maken 
🥰. Ik spreek je snel!

Over de schrijver
Reactie plaatsen