#1 Waarom deze podcast?

De Lara`s Liefdesschool Podcast is gestart vanuit het idee dat ik over de jaren heen heb gemerkt dat zovele dames vaak echt worstelen met hun liefdesleven en dat dit zo een grote impact heeft op de rest van je leven.

Wanneer het goed gaat met je partner of je bent lekker aan het daten dan ben je ook zoveel productiever en in balans op andere vlakken in je leven, maar wanneer je liefdesleven aan diggelen ligt dan functioneer je vaak gewoon niet meer zoals je graag zou willen en dat heeft weer een impact op je kids, je baan, en zoveel meer…

Je weet waarschijnlijk nog heel goed het moment waarop je ex en jij uit elkaar gingen en wat voor een heftige periode dat is geweest de maanden erna. Of je weet waarschijnlijk ook nog dat je aan het daten was met die ene leuke man en plotseling hoor je niks meer van hem en dat je na de zoveelste date zoiets hebt van: man man man ik stop ermee…! Hier heb ik geen zin in… Herkenbaar?

En daarom ben ik gestart met deze podcast! Om vrouwen zoals jij weer te gaan inspireren dat liefde ook voor jou mogelijk is. En niet alleen het geloof en vertrouwen dat het mogelijk is, maar ook HOE je dat nu in godsnaam kan gaan doen!

Wat laat je van jezelf zien zodat die bijzondere man (of jouw huidige man) jou ook echt kan gaan zien voor wie je bent. Daarmee wil ik je graag inspireren en introduceren in de prachtige wereld van de Liefde en dat is ook waar ik je de eerste afleveringen heel graag in mee neem. DAAR heb ik super veel zin in!

Over de schrijver
Reactie plaatsen