De Lara’s Liefdesschool Podcast

Als dating- & relatie expert help ik succesvolle vrouwen met succes in de liefde.

✔ Wil je weer die bijzonder partner in je leven maar weet je niet HOE je daaraan moet beginnen? Of blijkt daten eerder een catastrofe te zijn voor jou? Is ‘’het leed dat DATEN heet’’ op jou van toepassing?

✔ Ervaar je sleur in je relatie en wil je weer die passie beleven met je partner?

In deze podcast bespreek ik om de 2 weken leuke thema’s omtrent je liefdesleven.

Heb je weer zin in een mooi liefdesavontuur en wil je je liefdesleven met je partner weer wat vuur inblazen? Of ben je het zat om thuis alleen op de bank te zitten en wil je graag gaan van dating dummie naar meeting mister yummie?

Dan is Lara’s Liefdesschool Podcast your place to be!

Let’s do this! Don’t wait, just date!

De Lara’s Liefdesschool Podcast… Voor een liefdevol liefdesleven…

#116 Je verdient meer!: hoe krijg je wat je ECHT wilt van hem?

In deze aflevering praten we over hoe jij meer emotioneel investeert in een relatie en je toch niet krijgt wat je wilt. En hoe je ervoor zorgt dat je wel krijgt wat je verlangt in je relatie! Aanmelden voor de LIEFDES MARATHON kan hier.

#115 Waarom leuke vrouwen single blijven?

Krijg je wel eens te horen: “Je bent zo een leuke vrouw, hoe kan het dat jij nog single bent?” Dit is waarom… Aanmelden voor de LIEFDES MARATHON kan hier: Liefdesmarathon - Lara

#114 Hoe switch je naar vrouwelijke energie als je man thuis komt?

Merk je soms dat je, tijdens een date, meer in je mannelijke energie bent? Of dat je, wanneer je partner thuiskomt, nog steeds volledig in die actiemodus zit? In deze aflevering deel ik 3 snelle tips om moeiteloos te schakelen tussen je vrouwelijke en mannelijke...

#113 Moet ik hem daten of dumpen?

Waar let je nu op als je met een man aan het daten bent? En hoe weet je of je verder met hem een relatie wilt ja of nee? Of dat je hem beter kan dumpen. Hoe daten hoogwaardige vrouwen vanuit hun Queen vibe en vanuit hun eigenwaarde zodat een man ook oprecht voor haar...

#112 De 4 signalen dat hij het NIET serieus met je meent

"Ben je al een tijdje samen met een man, maar twijfel je of hij echt serieus met je is?" In deze podcastaflevering deel ik vier signalen waaraan je kunt herkennen dat hij wellicht niet zo serieus met je is als je zou willen.

#111 “Lara, het irriteert me mateloos dat je deelt hoe een fantastische relatie je hebt”

Merk je dat wanneer ik dingen deel over mijn liefdesleven dit jou raakt, irriteert, je er jaloers op bent? Omdat het nog niet jouw realiteit is. Deze emotie herken ik zeker vanuit mijn eigen single tijd. Maar hierin zit net jouw antwoord.