+31634853824 lara@liefdesschool.com

De Lara’s Liefdesschool Podcast

Als dating- & relatie expert help ik succesvolle vrouwen met succes in de liefde.

✔ Wil je weer die bijzonder partner in je leven maar weet je niet HOE je daaraan moet beginnen? Of blijkt daten eerder een catastrofe te zijn voor jou? Is ‘’het leed dat DATEN heet’’ op jou van toepassing?

✔ Ervaar je sleur in je relatie en wil je weer die passie beleven met je partner?

In deze podcast bespreek ik om de 2 weken leuke thema’s omtrent je liefdesleven.

Heb je weer zin in een mooi liefdesavontuur en wil je je liefdesleven met je partner weer wat vuur inblazen? Of ben je het zat om thuis alleen op de bank te zitten en wil je graag gaan van dating dummie naar meeting mister yummie?

Dan is Lara’s Liefdesschool Podcast your place to be!

Let’s do this! Don’t wait, just date!

De Lara’s Liefdesschool Podcast… Voor een liefdevol liefdesleven…

#69 Je hoofd saboteert je relaties!

Merk je dat je vaak in je hoofd zit in je liefdesleven? Dat je tijdens de eerste dates in je prestatie energie stapt want, hey, ik wil wel dat hij me leuk vindt? Merk je dat je een intellectuele connectie met een man maakt in plaats van een emotionele connectie omdat...

#68 Hoe castreer jij jouw man? (niet letterlijk haha)

In deze aflevering vertel ik over hoe ik de afgelopen 2 weken Chris heb willen coachen en hoe dit volledig is mislukt. Castratie fail! Aanmelden voor de gratis masterclass van 13 juni 20.00u “THE QUEEN” kan hier.

#67 Hoe meer jij doet, hoe minder hij van je houdt! Of niet?

Ga jij in je relaties vaak in de DOE stand? Vrouwelijke energie is net de ZIJN energie. In deze aflevering neem ik je mee in hoe je nu verdorie in die ZIJN energie kan zijn. Haha. Let’s goooo. Let’s be… Hier kan je je aanmelden voor de gratis masterclass op 13...

#66 Als je DIT goed doet kan je elke relatie tot een succes maken

Hoe maak jij elke relatie tot een succes? Weet jij ECHT wat de basis is van een romantische relatie? Ik neem je mee in mijn wereld. Ik neem je mee naar planeet aarde en planeet liefde. Aanmelden voor de wachtlijst kan hier.

#65 De key naar een succesvol liefdesleven is JOY!

Is je liefdesleven 1 doffe ellende. Denk je: ik stop met daten want ja, wat heb ik eraan? Of heb je het gevoel dat je relatie echt een saaie bende is (ja vanzelfsprekendheid!) en beweegt je man echt niet mee. JOY is the key!

#64 Hoe doorbreek je een patroon in je liefdesleven?

Merk je dat je vaak hetzelfde patroon herhaalt in je liefdesleven? Emotioneel onbeschikbare mannen komen op je pad? Je geraakt niet verder dan 2 of 3 dates? Of andere patronen? Waar komen deze patronen vandaan en hoe doorbreek je ze? Daar gaat deze aflevering over.