Wat als de man waarmee ik date weer online is op een dating website?
02 oktober 2019 

Wat als de man waarmee ik date weer online is op een dating website?

Vraag van een cliënte deze week:
(ter info: ik vraag steeds aan mijn cliënten of ik dit mag delen in de groep!)

Lara, tot vorige week was T. heel erg aanwezig. Hij zei me meermaals hoe leuk en geweldig hij me vond en dat ik echt de vrouw van zijn dromen ben. Hij zei me hoe mooi ik ben en dat hij nog niet vaak zo een vrouw als mij heeft ontmoet. Dat ik uniek ben. En vandaag zie ik dat hij actief is op de dating site waar wij elkaar ontmoet hebben. Dat doet pijn en ik wil hem niet meer zien. Waarom voel ik me na een paar dates al zo verbonden met hem en waarom ben ik al helemaal gek van hem en kan geen afstand van hem doen? Hij zit continu in mijn hoofd. Wat is er aan de hand met mij?

Mijn antwoord:
Het klassieke voorbeeld van enkel vallen voor woorden in plaats van voor zijn ACTIES OVER EEN LANGERE PERIODE. In het begin komen mannen meestal heel erg achter je aan als ze zich aangetrokken tot je voelen. Ze zeggen allerlei dingen om je te veroveren of te verleiden en waarschijnlijk menen ze het ook en voelen het ook zo in het moment.

MAAR betekent dat ook iets? Neen!

Woorden betekenen niet veel in het vroege stadium van daten. Neem zijn woorden in het beginstadium van daten met een korreltje zout. Geniet ervan maar ga niet voor zijn woorden vallen.

De enige reden waarom je iets zou kunnen gaan voelen voor een man of waarom je echt gevoelens voor hem krijgt is:

  1. Wanneer hij je bewijst met zijn ACTIES dat hij echt voor je wilt gaan
  2. Dat hij je op een goede manier behandeld
  3. Dat zijn energie constant jou richting uitkomt over een langere periode van minimum 3 maanden

Vergeet ook niet dat in het beginstadium van daten hij jou helemaal niets schuldig is en jij hem ook niet. Hij heeft het recht om met andere te daten (hij is namelijk net zoals jij ook op zoek naar zijn one & only), net zoals jij dat recht ook hebt. Ookal voelt dat voor ons tegen onze natuur of voelt dat voor ons alsof we niet eerlijk zijn. Dit is circulerend daten. Een zeer baanbrekend concept , maar zeer effectief! Het gaat ook NIET over circulerend seksen en met iedere man het bed induiken.

Het enige verschil tussen ons vrouwen ten opzichte van mannen is dat wij ons daar SCHULDIG over voelen. Terwijl jij als vrouw gepusht of overtuigd zal dienen te worden door MIJ om te gaan circulerend daten. Omdat wij vaak acteren vanuit ons schuldgevoel of vanuit de angt: “wat gaan anderen zeggen?” Weet ook dat heel veel van mijn privéklanten net heel erg succesvol zijn in het daten en het vinden van een man door te gaan circulerend daten. Dat brengt hun het beste resultaat. Omdat dit ook je energie zal bepalen tijdens het daten. Binnenkort meer daarover in mijn Gratis E-book.

Als je op zoek bent naar een groep van gelijkgezinde vrouwen die hun liefdesleven willen veranderen, meld je dan aan voor mijn Facebook groep Lara’s Angels. https://www.facebook.com/groups/668358583629442/
In deze FB groep wordt met openheid, eerlijkheid en heel veel liefde naar elkaar gekeken. Vrouwen die op elkaar kunnen leunen en vertrouwen in de weg die ze afleggen in hun relatie of als single.
“One woman can make the difference but together we can rock the world.”
Ikzelf ben ook regelmatig in de groep aanwezig om je te helpen met je liefdesvragen.

Met liefde,

Don’t wait, just date!

Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen