Waar ontmoet ik een goede man?
20 september 2019 

Waar ontmoet ik een goede man?

“Lara, waar ontmoet ik nu goede mannen?”

Ik zeg dan: goede mannen zijn overal. Echt overal. In de winkel, in de bus, bij Starbucks,…
Ik had vroeger ook vaak het idee dat er geen goede mannen meer waren. Want ik kwam ze echt niet tegen! Niemand die ik leuk vond. Tot ik er zelf anders naar ging kijken. Ik ging naar alle mannen anders kijken. Vanuit een open mindset en niet met het idee dat mijn ideale man er zo moest uitzien zoals ik in mijn hoofd had. Ik zie goede mannen nu overal om me heen: mannen die voor hun gezin zorgen, mannen die zelf op zoek zijn naar een gezin of een gezin willen starten, de treinconducteur die naar me lacht, of de man die zojuist bij het station me geholpen heeft om mijn koffer naar boven te dragen. Dus er zijn overal goede mannen.

Hoe ontmoet je nu die goede mannen?:

  1. Ga zelf echt geloven dat er veel goede mannen zijn. Lach naar de man op de hoek of lach naar de bakker of de conducteur. Sta zelf in een open energie naar mannen toe. Lach en hou je energie open naar alle mannen. Zelfs de bedelaar op de hoek. Wees kwetsbaar. Lachen naar een vreemde is best kwetsbaar.
    Stel je loopt door de winkelstraat: hou je hoofd naar boven, wieg je heupen heen en weer en lach. Dat is jouw vrouwelijke energie en vanuit deze energie ga je mannen aantrekken. Nu kan je wel zeggen: ja maar ik wil niet uitgevraagd worden door die bedelaar of door een wildvreemde op straat. Dat hoeft ook niet maar zo zit je wel in je vrouwelijke energie en vanuit die energie is er ook meer kans dat jij mannen zal aantrekken. Vanuit een gesloten energie zal helemaal niets gebeuren dus why don’t you give a try. Wees vrouwelijk en easy breezy. En ondertussen cultiveer je je vrouwelijke energie. Wat heb je te verliezen? Wees niet verlegen en misschien spreekt die knapperd aan de bushalte je wel aan?
  1. Indien jij moeite hebt om in je dagdagelijkse leven mannen te ontmoeten dan is online daten echt de optie! Ik weet dat het velen van jullie afschrikt omdat tinder geen goede naam heeft en je daar veel verhalen hoort over : “mannen willen alleen maar seks.”
    En zelfs met tinder heb ik 2 vriendinnen die daarmee hun huidige man ontmoet hebben . Er zijn daarbuiten ook nog heel wat andere dating site zoals Parship of Relatieplanet of Inner Circle waar je de eerste maanden een gratis account kan aanmaken en gratis kan uitproberen of je kan uiteraard ook een betalend account aanmaken. Hier ook weer: sta open voor nieuwe dingen, waaronder ook online daten! Hoe kan jij je ideale man ontmoeten als je thuis op de bank blijft wachten? Dus even actie ondernemen en gewoon gaan doen. Wat heeft het voor zin om op de bank te zitten en te roepen, “er zijn geen goede mannen meer” en er dan ook niks mee gaan doen. Geloof me, ik ben daar ook geweest, totdat ik besefte dat ik zelf actie moest gaan nemen. Online daten maakt het zoveel gemakkelijker. Zeker omdat je via een dating website of app weet dat de persoon die aan de andere kant zit ook op zoek is naar een relatie. Je kan zelfs op verschillende criteria selecteren. Hoe handig is dat?

Dus ik zou zeggen: ga ervoor en ga op zoek naar jouw ideale man.

  1. Uiteraard kan je ook offline gaan daten. Dan ontmoet je mannen op je werk, bij vrienden, in de sportschool, maar dat is eerder gebaseerd op toeval. Wat ik wel ervaar bij mijn privédames is dat ze regelmatig naar een vrijgezellen avond of vrijgezellen dag gaan. Ik heb dit nooit gedaan omdat dit mij niet zo lag maar ik weet wel dat dat voor sommige dames heel erg goed gewerkt heeft omdat je daar ook weer weet dat de mannen echt op zoek zijn.

In september verschijnt mijn e-book: “maak een aantrekkelijk online profiel” en in oktober komt mijn programma online genaamd “Diva’s daten zo…” waar ik je mee neem door het volledige proces van daten:
Het eerste online gesprek, de eerste date, wat als ik niks van hem hoor- bel ik zelf? Wat doe je? De tweede date, zoenen maar geen seks, het relatiegesprek: Praat ik over de relatie? Hoe gaan we verder? Je liefdesmindset, mannen beter begrijpen, de mannelijke relatietijdlijn, je liefdesblokkades, welke effect heeft achteroverleunen,…

Als je op zoek bent naar een groep van gelijkgezinde vrouwen die hun liefdesleven willen veranderen, meld je dan aan voor mijn Facebook groep Lara’s Angelshttps://www.facebook.com/groups/668358583629442/
In deze FB groep wordt met openheid, eerlijkheid en heel veel liefde naar elkaar gekeken. Vrouwen die op elkaar kunnen leunen en vertrouwen in de weg die ze afleggen in hun relatie of als single.
“One woman can make the difference but together we can rock the world.”

Ikzelf ben ook regelmatig in de groep aanwezig om je te helpen met je liefdesvragen.

 Met liefde,

Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen