Mannen willen geen perfecte vrouw!
03 november 2021 

Mannen willen geen perfecte vrouw!

Als ik kort even terugblik op dit jaar en kijk naar mijn doelen voor 2021.

Doel 1 : Mijn postgraduaat behalen tot oplossingsgerichte counselor

Doel 2 : Hoe in onze relatie de tijd creëren voor elkaar en voor onze kinderen en hier ook bewust voor kiezen elke dag opnieuw. Hoe kunnen we elkaar nog beter ondersteunen met de dingen die we graag willen doen zoals voor Chris: als makelaar zijn zaak laten groeien en mensen echt de service geven die ze verdienen of voor mezelf: meer vrouwen helpen met het vinden van die bijzondere man in hun leven waar ze echt die connectie mee gaan voelen.
En hoe dit alles te combineren met de tijd die we oprecht willen genieten met onze kinderen om samen mooie herinneringen te maken. Het klinkt cliché maar ze groeien zo snel en ik wil geen moment daarvan missen

Doel 1 : YES gelukt! Ook ik investeer in mezelf en leer elke dag weer bij omdat ik weet hoe waardevol het is en hoe ik daar zelf van groei en hoe mij dit weer een mooiere versie van mezelf maakt met weer andere perspectieven en ik weer meer waarde kan geven aan jullie dames.

Doel 2: Sommige dagen lukte het wel, andere dagen helemaal niet en werd en wordt het nog steeds een ware chaos!
Frustreert me dat soms dat het niet lukt? JAZEKER. Met kinderen loopt niet alles zoals gepland en ook in je relatie loopt niet altijd alles zoals je zou willen. Ook bij mij niet.
Ik heb dan 2 keuzes: gefrustreerd blijven rondlopen, boos zijn, … OF ik kan ervoor kiezen om me eraan over te geven ( vrouwelijke energie!) en er het beste van te maken.
De ene dag mijn doel bereikt , de andere helemaal niet. Maar nog steeds 1 stapje dichter bij waar ik graag zou willen zijn. Elke dag maak ik een kleine of grote beslissing die me dichterbij mijn doel brengt en soms is het ook een aantal stappen achteruit. De processie van Echternach lijkt het soms

HET HOEFT NIET ALLEMAAL ZO PERFECT TE ZIJN. En dat geldt ook voor je liefdesleven of tijdens het daten. Perfectie is saai. We zijn geen robot, maar mens en daar horen ook fouten en mindere dagen bij. Dat maakt ons menselijk…

Dus lieve dames, wees lief voor jezelf! 

Als je date niet is gegaan zoals je zou willen OF
je hebt toch dat bericht gestuurd naar die man terwijl dat helemaal niet zo een goed idee was OF
je hebt dingen gezegd waar je spijt van hebt OF
je hebt seks gehad met een man en nu weet je niet zo goed wat je daarvan moet vinden OF
je weet dat je helemaal in je mannelijke energie zat bij de man die je echt leuk vindt.

VERGEEF JEZELF!

Het gaat niet om alles in 1 x perfect doen maar elke dag een kleine of grote keuze maken die je dichterbij die mooie relatie brengt. En sommige dagen heb je het gevoel dat je weer helemaal terug gaat waar je begonnen bent, maar dat is niet zo! Het gaat niet om perfectie, mannen houden niet van perfectie maar van een vrouw die puur is, die vanuit haar vrouwelijke energie kan genieten van zijn gezelschap en een vrouw die kan ontvangen en oprecht gelukkig is. Hoe bereik je zijn hart? - Lara (liefdesschool.com) DAT IS WAT EEN MAN WILT! EEN VROUW GELUKKIG MAKEN.

 

Dus dames, WAT IS JULLIE DOEL MET JE LIEFDESLEVEN voor het komende jaar? Denk jij daar nu al over na? (ookal is het nog maar november!) Of heb je daar op deze manier nooit over nagedacht?
(want doelen maak je enkel als het over sporten of je baan gaat toch?)

Wil jij graag volgend jaar of misschien zelfs nog dit jaar ook samen met die bijzondere man het najaar vieren?

En wil je graag weten hoe de 13 van de 18 de dames (woehoeee !) van de afgelopen mastermindgroep hun man in hun leven gemanifesteerd hebben, na 3,5 maand?
Boek dan een ontdekkingsgesprek met mij. https://calendly.com/liefdesschool/ontdekkingsgesprek-met-lara

 

Omdat ik jou dit ook van harte gun!

Liefs

Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen