BLACK FRIDAY voor SINGLE VROUWEN: 20% korting
26 november 2021 

BLACK FRIDAY voor SINGLE VROUWEN: 20% korting

❤❤❤❤BLACK FRIDAY PROMO ❤❤❤❤


1 x per jaar geef ik KORTING en deze dag is vandaag!💯📣
Dit is de dag waarop ik iets terug geef aan mijn community voor de jaren van ondersteuning, positieve energie, kracht van andere powervrouwen, jullie kracht om er blijven voor te gaan ookal loopt je liefdesleven niet altijd van een leien dakje. Jullie zijn mijn inspiratie.🙏

Wat ik elk jaar weer mag ervaren:
ONE WOMEN CAN MAKE THE DIFFERENCE BUT TOGETHER WE CAN ROCK THE WORLD
EN DAT IS ZO!!!🙌

Wat ik vaak van andere vrouwen hoor of wat we vaak op social media zien, of horen van vrouwen rondom ons of misschien ook zelf ooit hebben ervaren is: Lara, het zijn niet de mannen die vrouwen “afkraken” maar het zijn net andere vrouwen die andere vrouwen neerhalen! Zoveel haat en nijd tussen vrouwen onderling in plaats van dat we elkaar net ondersteunen. Want weten we hoe krachtig we dan kunnen zijn?💪

Ik spreek hier niet zo vaak over omdat ik over de jaren heen het me ook niet meer veel doet en ik het heb losgelaten. Maar je zou eens moeten weten hoeveel e-mails en opmerkingen ik krijg van mensen die me vanalles noemen. Woorden waarvan ik zelf niet wist dat ze bestaan. Weet iemand wat DROPKUT betekent? Of HOERDERTRUT? Zijn dat überhaupt woorden? Haha😂🤣
Wanneer je zichtbaar bent op social media of met je hoofd boven het maaiveld uitsteekt bereid je dan maar voor op een hoop SHIT ( sorry voor mijn taalgebruik).🙊

MAAR en dat is een hele grote MAAAARRR! Dit is slechts 1% van de reacties die ik krijg, de andere 99% zijn van vrouwen die me steunen, die me motiveren, sterke, krachtige vrouwen waar ook ik van leer als vrouw, als mens. En dat is wat ik rondom me zie. Krachtige, pure vrouwen die elkaar ondersteunen, er voor elkaar zijn in ups en downs.
Dus het is maar waar je op focust of waar je je energie aan geeft
Ik heb er bewust voor gekozen om me niet te focussen op die ene negatieve opmerking ( die helaas zelfs vaak gaat over hoe ik eruit zie!) . Ik heb voor mezelf besloten dat ik enkel nog luister naar de mensen die samen met mij in de arena staan, onder het stof en het zweet en niet de man of vrouw aan de rand die me uitjoelt en niet weet wat in de arena staat betekent.

En dat geldt ook voor je liefdesleven. WAAR FOCUS JIJ OP? Focus jij op wat niet goed gaat of recht je je rug, stap je in de arena en ben je klaar voor de volgende overwinning of nederlaag? Elke nederlaag brengt je een stapje dichterbij een overwinning. Geef niet op, geef je liefdesleven niet op.❤️

Wanneer ik zoveel jaren geleden had opgegeven hadden nu heel wat gezinnen geen gezin gevormd, hadden heel wat dames hun partner niet ontmoet of zaten heel wat dames nog alleen op de bank. Was het altijd gemakkelijk? Zeker niet en ook ik had cheerleaders die in me geloofden💪🙌
Ik wil graag in de toekomst jouw cheerleader zijn. Omdat ik geloof in dames die elkaar liefdevol ondersteunen en naar een mooiere versie van jezelf kunnen brengen omdat ze er zijn omdat ze in je geloven.

Dus lieve dames: bij deze mijn ( liefdevolle) schop onder je kont. Blijf niet zitten wachten totdat je verslagen wordt. Actie in de taxi… 🚕Omdat ik het ook jou gun om die prachtige man in je leven te hebben.
Daarom wil ik graag iets terug geven aan mijn community. Een dikke DANKJEWEL zeg maar aan jullie mooie vrouwen.🙏

Dus vandaar:
Boek vandaag nog je ontdekkingsgesprek met mij en krijg🖤🖤 20% KORTING 🖤🖤 op de Mastermindgroep Naar Eeuwige liefde in 90 dagen (van januari 2022)
Deze actie loopt van Black Friday tot Cyber Monday.

💕Wanneer jij je ontdekkingsgesprek tussen vrijdag en maandag boekt en je beslist dat je je liefdesleven 360 graden wilt gaan omdraaien dan krijg je 20% korting.💕

Wat is dat nu zo een ontdekkingsgesprek?
Tijdens het ontdekkingsgesprek gaan we kijken waar je nu staat, waar je graag naartoe wilt en hoe ik je kan ondersteunen met de zoektocht naar je partner. Het is een VRIJBLIJVEND gesprek om te kijken of we een match zijn en HOE ik je kan helpen aan die mooie partner in je leven en ook OF ik je daarin kan ondersteunen en dan kan jij beslissen of je er 100% voor wilt gaan.

Dankjewel lieve dames voor jullie steun en positiviteit.
Met liefde
Dankbare Lara
Over de schrijver
Reactie plaatsen