Ben jij een ijskast in de liefde?

Ben jij een koelkast in de liefde?🥶😱 (JA dat ben je als je ja kan antwoorden op 2 of meer van de onderstaande uitspraken 😚)

✅Vind je het leuk als mannen achter je aan komen? En als ze dat doen dan vind je ze niet meer leuk?
✅Val je op de mannen waar je ‘’hard voor moet werken’’?
✅Vind je meestal de mannen leuk die jou niet leuk vinden?
✅Of verwacht je dat mannen je behandelen als een koningin en alles voor je doen maar je wilt niet je hart openen en hen je echte authentieke zelf laten zien? Want je bent bang om je zwakke, chaotische, kwetsbare, minder leuke kant te laten zien?
✅Weet je perfect wat je niet ondelhandelbare eigenschappen zijn bij een man en wat je verwacht van hem maar je wilt je niet voorstellen hoe het zou zijn om in zijn schoenen te lopen en zodoende ook gaan kijken en bevragen wat zijn noden en verlagen zijn van een vrouw die hij het hof maakt?
✅Vind je het fijn om bevestiging te krijgen van een man maar je vindt het moeilijk om van hem te ontvangen of om hem op hulp te vragen en hem zo het gevoel te geven dat hij belangrijk voor je is en hem het gevoel te geven dat je hem nodig hebt in je leven?
‘’Koelkasten in de liefde’’ kunnen ervoor zorgen dat mannen achter hen aanjagen, kunnen gaan voor een fling, mannen die in het begin hard naar hen toekomen maar het lukt vaak niet om verder te komen dan een paar dates om zo een langdurige relatie op te bouwen.

En hoe komt dat?
De jacht voor een man is NIET GENOEG. Enkel de jacht zorgt niet voor een emotionele connectie. En een EMOTIONELE CONNECTIE is net nodig om een langdurige relatie te kunnen opbouwen. En net dat doe je door je hart open te stellen❤️ en door je kwetsbaarheid en je authentieke zelf. Vandaaruit bouw je die connectie.
En als jij ervoor kiest om niet je imperfecte zelf te laten zien en je hart dicht te houden en hem niet het gevoel te geven dat hij je held is, dan zal zich die emotionele connectie nooit ontwikkelen. Dat zie ik vaak gebeuren.
We hebben zo een muur rondom ons hart gebouwd 🖐💝en laten een man niet meer binnen en ik begrijp waar dit vandaan komt. Vaak zijn we zo vaak gekwetst geweest door onze ex of door vorige relaties of dates . En het voelt veiliger om ons hart gesloten te houden. Want dit willen we niet opnieuw meemaken. Dat begrijp ik.
Maar net door het openstellen van ons hart maken we die emotionele connectie met een man en dat zorgt weer voor die langdurige relatie.
Mijn 2 tips om die warme (niet koelkast) vrouw te kunnen zijn.
Hoe doe je dat nu?
✅💯Deel je ‘’waarheid’’ of kwetsbaarheid met hem in kleine dosissen. Wat je hebt meegemaakt, hoe je dag was ( ookal was die niet perfect). Laat zien wie je bent, ook in je sportieve outfit op de bank in plaats enkel die versie op hoge hakken vrouw met perfecte rode lipstick.
✅ Waardeer wat de goede mannen voor je doen🙏 met een open hart. Voel het gevoel dat het je geeft als ze aan jou geven, je in de watten leggen,… En waardeer dat ook. En spreek dat ook uit. Moedig zijn gedrag aan, geloof in zijn capaciteiten als man om voor zichzelf en voor jou te zorgen en spreek dit ook uit. Waardeer hem.
Dit zijn snelle en korte tips die je snel kan gebruiken wanneer je in contact bent met mannen.
En de basis ligt in de relatie met onszelf, onze emotionele triggers, het genezen van onze liefdesblokkades en angst voor intimiteit.😱
Dus terwijl je deze 2 tips kan gaan toepassen en dit je direct resultaat zal gaan geven als je ze toepast bij een gezonde man zal er een punt komen waarop je echt voor jezelf dieper wilt gaan kijken in de liefdespatronen waar je tegenaan loopt en die elke keer weer opnieuw terug komen. En te gaan werken aan je interne wereld die ervoor gezorgd heeft dat je een ‘’koelkast’’ bent geworden in de liefde.
In mijn Mastermind groep Naar Eeuwige Liefde gaat module 3 hierover. Over jouw liefdesblokkades en liefdesangsten.
In deze module ga je leren:
✅ De blokkades binnen in jezelf die ervoor zorgen dat een lange termijn relatie onmogelijk is
✅Op welke manieren je liefdesblokkades naar boven komen en hoe deze je liefdesleven saboteren
✅Hoe een gezonde relatie aan te trekken met een man die ook jij leuk vindt
✅Op zoek gaan naar jouw blokkades die liefde op afstand houden
✅Waarom je steeds de mannen afwijst die jou leuk vinden en aangetrokken bent tot emotioneel onbeschikbare mannen
✅Hoe om te gaan met al die angsten die opkomen wanneer je je hart wilt openstellen
✅Hoe krijg je duidelijkheid over wat je belangrijk vindt in een man en hoe je de rode vlaggen kan herkennen
✅Hoe kan je al de angsten die naar boven komen gaan helen en zo een langdurige relatie aantrekken
In module 3 ga ik doorheen jouw volledige angst voor intimiteit en hoe je hiermee kan omgaan om zo die mooie verbindende relatie aan te gaan. En dit is slechts 1 stap van mijn 7 stappen liefdesmethode!
Herken je jezelf hierin? 🤔
Wil je graag ook hiermee aan de slag gaan voor jezelf omdat je merkt dat je hier tegenaan blijft lopen en het verleden zich elke keer herhaalt?
Dan heb ik iets voor je. Binnenkort komen er weer 2 plekjes vrij voor mijn Mastermindgroep naar Eeuwige Liefde. Je kan je nu aanmelden voor de wachtlijst via deze link:https://falmubhtu0u.typeform.com/to/QSOTlj8j
Wat wilt dat dan zeggen: op de wachtlijst? Wanneer jij je gegevens achterlaat via de link neem ik contact met je op voor het inplannen van een oriënterend ontdekkingsgesprek waar we gaan kijken waar je nu staat in je liefdesleven, waar je graag naartoe wilt en of we een match zijn 😃That’s it! Ik neem contact op met al de dames op de wachtlijst voor een oriënterend gesprek.

Heb je mijn laatste Podcast aflevering🎙 al beluisterd?
In de laatste aflevering hebben we het over: heb je een muurtje opgebouwd en saboteert dat je liefdesleven?
Je kan de aflevering hier beluisteren:
iTunes: https://podcasts.apple.com/us/podcast/de-laras-liefdesschool-podcast/id1618194513
Spotify: https://open.spotify.com/show/5qrdMHdrQKRkSqquStrbes?si=1aab3ac24f804212
Ik hoor met veel liefde van je
Lara ❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen