Ik heb hem al 6 dagen niet meer gehoord, kan ik hem een bericht sturen?
31 december 2022 

Ik heb hem al 6 dagen niet meer gehoord, kan ik hem een bericht sturen?

Kan ik hem een bericht sturen? Hij is ziek? Kan ik hem een bericht sturen? Ik heb hem al 6 dagen niet gehoord? Zou hij ok zijn? Kan ik hem een bericht sturen? Zou er iets gebeurd zijn? Kan ik hem een bericht sturen?

Eerlijk gezegd maakt dit me verdrietig als ik deze berichten elke dag zie verschijnen of ontvang via PM. Waarom? Omdat ik zie hoe zovele vrouwen een man het centrum van hun universum maken en hoe zovele vrouwen oppervlakkig omgaan met vrouwelijke energie en (energetisch) achteroverleunen.

En dan hoor ik vaak: dus achteroverleunen betekent dat ik geen initiatief mag nemen, niks mag doen en moet hopen dat hij dan maar naar me toe komt. En als dat niet gebeurt, mag ik hem dan een bericht sturen? Mag ik hem bellen?

Mijn dames weten dat achteroverleunen veel verder gaat dan enkel achteroverleunen en als deze vraag vaak terug komt: mag ik hem een bericht sturen? Dan voel ik: hier wil ik wat meer over vertellen of hier wil ik toch wat dieper op in gaan of wat meer de diepte in gaan.
Wat ik me ook oprecht afvraag is: waarom er enkel naar de oppervlakte gekeken wordt van: “hoe versier ik een man, wat kan ik hem sturen zodat hij niet meer zo afstandelijk doet?” Of ik weet wel dat ik achterover moet leunen maar ja dan gebeurt er niets of ik heb hem een bericht gestuurd en hij heeft nog steeds niet terug gestuurd, zie je, dat achterover leunen werkt niet!”
Het gaat veel verder dan enkel de tool “achteroverleunen” er zijn ook zoveel verschillenden manieren van achteroverleunen. Achteroverleunen is niet enkel: ik laat niets van me horen!

Natuurlijk kan je hem een bericht sturen, als je een mobiele telefoon hebt en je hebt een verbinding. Technisch gezien kan je hem een bericht sturen.

Je bent een volwassen vrouw en je bent perfect in staat om je eigen keuzes te maken en daar hoeft niemand je toestemming voor te geven.

De vraag die je jezelf kan stellen is niet: kan ik hem een bericht sturen maar de vraag zou moeten zijn:

 • Waarom voel ik die noodzaak of die dringendheid of dat gevoel of die drang naar boven komen om hem een bericht te sturen?
 • Waarom voel ik die angst, die nervositeit, het gevoel dat hij je ontglipt wanneer je niets van hem hoort?
 • Ik weet dat als ik een bericht stuur ik me slecht ga voelen, maar waarom neem ik dan nog steeds dat risico voor hem?
 • Waarom zoek ik naar verschillende andere manieren om mijn angst te bedekken of weg te moffelen en rechtvaardig ik in mijn hoofd dat ik hem toch wel een bericht kan sturen? Want wij zijn toch moderne vrouwen van de 21ste eeuw!
 • Waarom is het voor mij bijna onmogelijk om te focussen op mezelf in plaats van een man die helemaal niet naar mij toekomt of wiens energie niet consistent naar mij toe komt?

Dit zijn de ECHTE VRAGEN die je jezelf dient te stellen want deze vragen gaan veel dieper dan die “snelle oplossingsvragen” waar we in het begin over hadden.

Mijn dames weten dat ik van nature uit heel erg van de zachte aanpak ben, maar soms is het tijd om even naar onszelf te kijken en deze vragen aan onszelf te stellen en door de bullshit die we onszelf vertellen heen te kijken.

Het antwoord op deze vragen zal je de echte antwoorden geven, de echte transformatie van je liefdesleven, de transformatie waar jij nu naar op zoek bent in je liefdesleven. En dit geldt niet enkel voor de single dames maar ook voor de dames in een relatie. Ik stel me deze vragen ook regelmatig in mijn relatie.

Dus vandaag, in plaats van vast te blijven zitten in de echte basis basis basis principes van mijn werk wil ik je uitnodigen om dieper in jezelf te gaan graven, je innerlijke demonen even uit te dagen, jezelf uit te dagen om nieuwe dingen te leren en te ontdekken en open te staan voor hoe het anders zou kunnen.

Op de vooravond van Oud op Nieuw 🥂 kijk ik altijd even terug op het afgelopen jaar en vraag ik mezelf af:
Welke keuzes wil ik volgend jaar opnieuw maken en wat wil ik anders doen of anders zien?
En welke stappen dien ik daarvoor te nemen om wat dichter bij mijn doel te komen?

8 Jaar geleden was dat voor mij: ik wil niet meer langer op dezelfde manier relaties aangaan. Dit wil ik anders en daarom schrijf ik nu ook dit bericht aan jullie vandaag. Als ik die keuze toen niet had gemaakt dan bestond Lara’s Liefdesschool nu ook niet. Dan kreeg jij niet dit bericht te lezen en had ik niet de mooie relatie met Chris die ik vandaag heb.

Vandaag is mijn vraag: hoe kan ik volgend jaar verdere stappen nemen met Lara’s Liefdesschool, hoe kan ik dames op een liefdevolle en succesvolle manier helpen zodat ze zich gezien en gehoord voelen en ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven en hoe kan ik zelf groeien als mens, als vrouw, als moeder en partner en er ook zijn voor mijn gezin?

Heb ik daar nu al een duidelijk antwoord op? Neen nog niet helemaal, maar daar ga ik naar op zoek, ik neem elke dag een beslissing om daar iets mee te doen omdat ik meer dan eens besef dat de relatie die je hebt een groot gedeelte van je “fundering” bepaalt. Dan hoor ik vaak mensen zeggen: leer eerst maar eens gelukkig te zijn met jezelf! Mee eens! Maar wilt dit dan ook per definitie zeggen dat we geen partner aan onze zijde mogen verlangen of hebben? Het ene sluit het ander niet uit. Een relatie is ook samen groeien, samen een ‘’bouwpakket’’ samenstellen.

Wat zijn jouw keuzes voor 2023? Wil je graag die mooie partner in je leven of wil je graag weer die vurige relatie met je huidige partner of wil je je weer openstellen voor de mogelijkheden van een nieuwe relatie of wil je nu eindelijk die business de grond uit stampen of wil je ondanks dat je kids nog niet het huis uit zijn toch in het diepe springen en je weer wagen aan daten?

Soms is het uitspreken ervan al een eerste stap en dit is iets wat kan in deze veilige omgeving.

Ik ben daar benieuwd naar? Wat zijn jouw keuzes voor 2023?

Ik wens je een fantastisch Oud op Nieuw toe deze avond, een heel fijn uiteinde en een prachtige start van 2023 waarin al je wensen, dromen, avonturen, nieuwe liefdes mogen uitkomen.

Oh ja nog op de valreep!😁 Een kadootje van mij voor jou voor het nieuwe jaar.
Op 16 januari om 20.00u ga ik een live masterclass geven over: MANNEN BETER BEGRIJPEN! Het leed dat daten heet is je op het lijf geschreven? Dat gaan we veranderen tijdens deze masterclass.

Wat gaan we doen op 16 januari tijdens de gratis masterclass?:

 1. We gaan begrijpen hoe anders mannen zijn dan vrouwen wanneer het over liefde gaat
 2. Waarom mannen van de 1 op de andere dag zeggen: Ik kan dit niet meer! En hoe je dit kan voorkomen
 3. 8 statements die je bewust gaan maken van wat je grootste valkuil is tijdens het daten
 4. 1 verrassende waarheid over mannen die vrouwen vaak niet kennen
 5. Hoe je POSITIEVE SPANNING gaat creëren tijdens het daten en hoe dit daten zoveel gemakkelijker voor je gaat maken
 6. Hoe je ervoor zorgt dat je verder komt dan date 2 of date 3


Waar?
Klik hier om ja aan te melden

Wanneer?
16 januari om 20.00u

Super veel zin in… Ik kan nu al niet wachten voor de start van 2023. Weer zoveel nieuwe dingen om te beleven. Proost op 2023. Ik wens je een prachtig jaareinde en veel liefde van mijn familie aan jou.

Over de schrijver
Reactie plaatsen