Gratis Valentijn Webinar op 14 februari om 20.00u: Hoe word je een magneet voor je droomman?
23 januari 2023 

Gratis Valentijn Webinar op 14 februari om 20.00u: Hoe word je een magneet voor je droomman?

Vorige week ging bij ons thuis weer eens de bel. Staat er een man voor de deur met een super grote doos: ‘’Bent u Lara van Dongen? Ja dat klopt. Dan heb ik een kadootje voor je.’’ Heerlijk zo kadootjes krijgen toch?🥰

Wat zat er in de doos? Dat kan je zien op de foto. Een wellness pakket van mijn man Chris.
Elke week verrast mijn man me met iets kleins of iets groot. De ene keer bloemen, dan een ballon, een kaartje, een horloge, een gezellige of avontuurlijke date.

Hij vindt elke keer iets nieuws om me te verrassen. En dat voelt fantastisch. Zelfs na zovele jaren gebeurt dit nog elke week. En nu heb je misschien zoiets: ‘’Ja Lara maar jij hebt een attente man.’’ Niets is minder waar. 😎 Ik weet gewoon hoe de dynamiek tussen mannelijke en vrouwelijke energie werkt!

En waarom deel ik dit met je? Niet om op te scheppen of je te laten zien van: kijk eens hoe geweldig mijn leven is. Nee ik deel dit omdat ik weet dat dit ook voor jou mogelijk is. Want niet alleen ik ervaar dit wekelijks maar ook mijn klanten.

En nu je dit leest vraag je je waarschijnlijk af: ja en HOE DAN?🤓

En dit is wat ik met je wil delen in mijn gratis WEBINAR: HOE WORD JE EEN MAGNEET VOOR JE DROOMMAN? Dat liefde moeiteloos kan zijn (en ook ontvangen) en hoe je hem hierin kan inspireren.
Dat je partner vinden geen zoektocht is naar een naald in een hooiberg en dat wij daar veel meer impact op hebben dan we zelf denken. En dat we onszelf vaak in de weg staan! En zo saboteren we onbewust ons liefdesleven. En dat is zo zonde.

Saboteer jij onbewust je eigen liefdesleven? Laten we dat gaan ontdekken tijdens dit VALENTIJN WEBINAR zodat jij een magneet wordt voor jouw droomman.

HOE WORD JE EEN MAGNEET VOOR JOUW DROOMMAN?

Waar gaan we het in dit Valentijn Webinar over hebben?

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!

 

Wanneer is het webinar? 14 februari om 20.00u

Hoe kan je je aanmelden? 
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

De plaatsen voor het webinar zijn beperkt. Ik kan binnen Webinar Geek helaas maximum 500 dames toelaten dus wees niet te laat om je aan te melden.

Wat ik je als laatste ook nog wil meegeven. Ik hoor vaak dames zeggen: ja een relatie is geen sprookje. En dan vraag ik: waarom niet eigenlijk? Waarom mogen we daar niet naar verlangen? Moeten we dan maar genoegen nemen met… ? Mijn relatie is zeker ook niet alleen maar rozengeur en maneschijn, ook ik word getriggerd door Chris, zeker weten! Maar het leunt er wel dicht tegenaan. En ook bij mijn klanten is dit zo… En het begint met een verlangen❤️

Ben je al lid van de mega toffe ondersteunende Facebook groep? NEE!? Je weet niet wat je mist 😀 In de Facebookgroep kom ik vóór en na het webinar nog LIVE om je vragen te beantwoorden, met persoonlijke tips hoe je succesvol kan gaan daten, een extra live over vrouwelijke energie, tips over hoe je meer in je krachtige vrouwelijke energie kan zijn versus je gewonde vrouwelijke energie en zoveel meer. Je maakt daar ook kans op de 24-uur bonus na het webinar waar ik mee kijk naar je online profiel en je advies geef over jouw persoonlijke situatie en wat jouw blinde vlek is in je liefdesleven en hoe je dit kan aanpakken. Waar wacht je nog op? Aanmelden voor de Facebook groep kan hier

P.S. : Prik de datum zeker in je agenda. Zet het vast en daarmee zet je al de intentie van: YES mijn droomman is dichtbij!

Hieronder vind je nogmaals de datum en tijd van het webinar.
Dinsdag 14 februari om 20.00 uur

Ik kijk er zo naar uit om weer wat liefde in je woonkamer te brengen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen