Wat geef je je man cadeau voor Kerst?
01 december 2022 

Wat geef je je man cadeau voor Kerst?

WAT GEEF JE EEN MAN OF JOUW MAN DEZE KERST CADEAU?

Het mooie seizoen van Kerstmis staat voor de deur, en ik weet zeker dat je je afvraagt wat je je man of je verloofde of je vaste date kan geven voor Kerst.

Ik ga je niet enkel een lijst geven met leuke cadeau-ideeën, maar mijn advies zal je ook helpen om te weten wat voor een cadeau te kopen afhankelijk van in welke fase je zit van het daten of de relatie die je hebt. Dat is wel degelijk een belangrijke voor de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

Maar voordat we ingaan op de cadeaus, iets heel spannends. En dit is eigenlijk mijn cadeau aan jullie voor Kerst. Elk jaar rond de kerstperiode doe ik een GRATIS LIEFDESLIVE. Om weer wat warmte in je woonkamer te brengen. Dit jaar zal deze live zijn op 8 december om 20.00u

Wat gaan we doen tijdens deze KERSTLIVE?

 1. Wat zijn nu die energieshifts die je van SINGLE naar een RELATIE gaan brengen?
 2. Welke liefdesmindset saboteert ( vaak onbewust) nu je liefdesleven?
 3. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je overal goede mannen ziet en tegenkomt?
 4. Hoe je door een combinatie van tools en energiewerk je partner gaat aantrekken.

Wanneer?
8 december om 20.00u

Waar?
https://www.facebook.com/groups/liefdesangels/

Tijdens de LIVE geef ik terug aan mijn community.
Het is mijn missie om tijdens de KERSTPERIODE weer wat liefde in je woonkamer te brengen en om vrouwen te helpen bij het vinden van hun man.

En laten we het nu hebben over de kerstcadeaus op basis van de relatiefase waarin je je bevindt met je man!

WELKE CADEAUS ZIJN GESCHIKT VOOR JE WANNEER?

VOOR DAMES DIE AAN HET DATEN ZIJN

 • Gewoon online aan het chatten met een man die je nog niet hebt ontmoet - geen cadeau nodig!

Er is hier geen echte relatie. Dit is een virtuele relatie totdat het een echte persoonlijke verbinding wordt wanneer je elkaar in het echt ontmoet. Wat je kan doen als je leuk contact hebt kan je online een leuk berichtje sturen voor Kerst. That’s it!

 • Vroege datingfase (1 tot 3 dates) – Ook hier is geen cadeau nodig.

Als er al een leuke connectie is, zou hij zich op dit moment moeten afvragen, hoe hij indruk op JOU kan maken? En niet andersom.

Als je echter het gevoel hebt dat je absoluut iets wilt doen, zou ik iets kleins en persoonlijks doen. Als je bijvoorbeeld toch thuis koekjes bakt, kun je terloops een pakje meenemen naar de date, maar ga jezelf niet helemaal in bochten wringen.

 • Midden datingfase (6-10 weken daten) – Dit is een veilige fase om een klein cadeautje te geven.

Wat voor cadeaus kunnen dit zijn?

 • Een leuke stropdas (hoeft geen designer te zijn)
 • Een fles wijn (laat het niet duur worden)
 • Iets grappigs (kersttrui haha)
 • Een scheerset die lekker ruikt
 • Een kopje met een leuke tekst
 • Een leuke activiteit om samen te doen die qua budget niet te groot is (bijvoorbeeld samen naar de bioscoop of een dagje naar de dierentuin)

Belangrijk hier ( en vaak voelt dit voor ons systeem egoïstisch). Je wilt echter alleen een cadeau geven als jij er ook 1 krijgt. Waarom? Zeg nee tegen een overgever zijn in je liefdesleven want ontvangen is vrouwelijke energie.

Romantiek gaat over POLARITEIT (mannelijk-vrouwelijk evenwicht) en je wilt niet naar huis gaan met het gevoel dat hij niets voor je heeft gedaan terwijl jij de wereld voor hem hebt gekocht.

Mijn praktische advies zou zijn om je geschenk in je handtas te houden en het te geven zodra hij je iets geeft.

Als hij niets voor je heeft, neem dan je cadeau mee naar huis, verkoop het en koop iets leuks voor jezelf!!!! LOL

VOOR DAMES IN EEN GELUKKIGE RELATIE

Dit is waar je gewoon cadeaus kunt geven, zolang je hem niet probeert te overtreffen met overdreven dure geschenken die hij misschien niet kan evenaren.

Dat is de energie die je gaat beheersen. Onthoud dat hij JOU als je man wil verwennen en je held wil zijn en dat je hem dat plezier moet schenken door van hem te ontvangen versus hem te overtreffen (zelfs als je meer geld verdient). Polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

Cadeau-ideeën:

 • Een leuk weekendje weg
 • Een horloge
 • Zijn favoriete parfum
 • Een cadeau bon voor zijn favoriete restaurant
 • Een mannenavondje, lekker karten met de vrienden terwijl jij op de kinderen past
 • Kaartjes voor een speciale voorstelling waarvan hij houdt

Onthoud dat je niet zijn vader of moeder of opa bent, en dat je niet verantwoordelijk hoeft te zijn om zijn grootste dromen en wensen met Kerstmis uit te laten komen, zelfs ALS je de grootverdiener bent!

Voor degenen onder ons met een groot hart kan dit moeilijk zijn om te horen, maar dit is gewoon niet de energie waar vrouwen in willen zijn.

DE ENERGIE VAN EEN VROUW IS QUEEN-ENERGIE, een energie die liefde en respect toont voor haar man, maar nooit probeert zijn plaats als de belangrijkste gever over te nemen.

Wat als hij zegt en volhoudt dat hij niets voor Kerstmis wil?
Respecteer zijn beslissing. Het is sexy als je dat doet!

Wat als hij je nooit iets cadeau doet voor Kerstmis?
Als dit je niet uitmaakt, ga dan gewoon door. Als je dit niet fijn vindt, ga hierover met hem het gesprek aan. Zonder in de boze energie of verwachtingsenergie te gaan zitten. Mannen zijn geen gedachtelezers. Wanneer iets belangrijk voor ons is, is het van cruciaal belang dat we het communiceren en niet verwachten dat onze mannen onze gedachten lezen. Als dit belangrijk voor je is, ga dan bij je man zitten en laat hem weten dat het je heel gelukkig zou maken om met Kerstmis de traditie van cadeautjes wil blijven voortzetten.

Ik hoop dat dit je helpt en dat het je duidelijkheid geeft over het geven van kerstcadeaus in romantische relaties.

Ik ben benieuwd. Wat ga jij je man geven voor Kerst?

Over de schrijver
Reactie plaatsen