Hoe komt die man nu in je leven?

HOE TREK JE NU DIE MAN IN JE LEVEN AAN?❤️

Lara, hoe trek ik nu die man in mijn leven aan? Deze vraag krijg ik zeker 10 keer per week in mijn mailbox.

Door een nieuwe identiteit van jezelf te laten geboren worden. HUH?

Ik neem je even mee in mijn proces:
Sinds het begin van dit jaar heb ik diep energetisch zuiveringswerk gedaan. Nog dieper in mezelf gekeken, opnieuw mijn belemmerende gedachtes aangekeken, hoe ik nog meer kan alignen met mijn zielsmissie, welke angsten er nog binnenin me zitten enzovoort. En wat is me dat een uitdagend proces geweest. Maar ook zo vervullend! Op dit moment sterft mijn oude identiteit en die maakt plaats voor het nieuwe… Heerlijk en tegelijkertijd verdomd spannend en confronterend.

Vaak denken we dat als liefde, geld, succes, roem in ons leven gaan komen, we dan gelukkig zullen zijn. Maar niets is minder waar. Succes, geld, roem en zelfs liefde hebben maakt je niet gelukkig.

Ze komen in je leven als je je al gelukkig en heel voelt.
Je trekt aan wie je bent en niet wat je wilt. Zo werkt manifestatie en dus ook het aantrekken van liefde, succes, room,… En dit vinden we vaak de grootste uitdaging!

Ja maar Lara, hoe kan ik het nu geloven als ik het nog niet zie in mijn werkelijkheid?
Maar manifestatie werkt net andersom: EERST GELOVEN EN DAN ZIEN in werkelijkheid.
En je gelukkig en heel voelen is geen bestemming waar je aankomt, niet als je iemand bent die constant groeit en op zoek gaat naar die groei. Net zoals die man vinden: Je vindt je man en nu verdwijnen al je zorgen…
Die man vinden is niet je eindbestemming. Samen groeien naar die mooie verbindende relatie WEL! En daarin ook blijven groeien en genieten van het proces.

Het is mijn ervaring dat op elk nieuw niveau van groei, of het nu gaat om het groeien naar rijkdom, gezondheid, het aantrekken van een liefdevolle relatie of het verdiepen van een relatie die je hebt, je vermogen om welzijn, geld, geluk, liefde te ontvangen zal worden uitgedaagd door oude triggers die opduiken, jeugdtrauma, beperkende overtuigingen, liefdesblokkades, gevoelens van niet goed genoeg zijn. Dit kan je laten ontsporen en zo je gewenste resultaat saboteren als je niet oplet en het werk gaat doen van loslaten en het helen.

Op elk nieuw niveau zal je letterlijk je oude identiteit moeten laten sterven, zodat je nieuwe, next level identiteit kan ontstaan.

Hoe kan dat eruit zien?:
💕Wanneer jij in je relatie altijd diegene bent geweest die de kar trekt, de relatie draagt, initiatief neemt,… ( mannelijke energie), dien je dat deel van jezelf, van die identiteit te laten gaan en kiezen voor de vrouwelijke energie versie binnen je liefdesleven en op zoek gaan naar: hoe kan ik die vrouwelijke versie meer naar voren laten komen en zo een nieuwe identiteit laten geboren worden
💕Als je altijd hebt gekozen voor de bad boys die je niet gelukkig maakten, dien je dat deel van jezelf te laten gaan, moedig zijn en niet meer enkel kiezen voor een op chemie gebaseerd keuzepatroon en kiezen voor een ander soort man en dus ook een ander soort ervaring.
💕Als je moeite hebt met hulp vragen, dien je dat deel van jezelf te laten gaan om een meer ontvangende versie van jezelf te kunnen worden.
💕 Als je te veel gaf in een relatie, moet je dat deel van jezelf laten gaan, om een meer evenwichtige, zelfzorgende versie van jezelf te laten ontstaan.
Op elk nieuw niveau, zul je je heelheid opnieuw moeten bezoeken en er opnieuw in moeten gronden.
Diep, stevig, met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

En wanneer deze overgangen plaatsvinden, van oud naar nieuw, merk ik bij mezelf dat daar ook verdriet bij komt kijken. Verdriet om die oude identiteit los te laten en verdriet en rouw gaan hand in hand. Delen van jezelf sterven en er worden weer nieuwe geboren. En tegelijkertijd jezelf eraan herinneren dat ze ook niet echt MIJ zijn maar eerder een GEHECHTHEID aan wie ik DENK dat ik ben. Door je belemmerende gedachtes Hoe komt het dat je op EMOTIONEEL ONBESCHIKBARE MANNEN valt? - Lara (liefdesschool.com), door je liefdesblokkades, door je overtuigingen zoals: het lukt me niet, ik vertrouw liefde of mannen niet meer, liefde is voor mij niet weg gelegd, ik ben te oud, te jong, te dik, te dun… saboteer je onbewust je liefdesleven.
 Dit proces van loslaten van wie we denken dat we zijn en daarmee onze overtuigingen maar ook onze gedragingen is hoe de NEXT LEVEL versie van onszelf naar voren komt.

Op dit moment sterft mijn oude identiteit.
Ik betreed mijn volgende level. Wie dien ik te worden, welke identiteit dien ik te zijn om die NEXT LEVEL versie LARA te worden?

En om deze versie van mezelf te laten verschijnen dien ik los te laten, dien ik:
✅ Los te laten om continu beschikbaar te zijn
✅ Nog meer NEEN durven zeggen in plaats van JA
✅ Meer aanwezig zijn in het NU met Chris en onze kids
✅ Me laten leiden door mijn GELUK in plaats van mijn angsten ( volg je geluk)
✅ Nog grotere investeringen durven doen om te kunnen groeien met Lara`s Liefdesschool en meer dames te kunnen en mogen helpen (niet enkel helpen, maar ook resultaat boeken!)
✅Nog grootser durven dromen en dat ook uit te spreken. Niet met de angst van: hoe gaat dat voor anderen klinken? Jezelf niet DOWNGRADEN maar UPGRADEN
✅ Beter voor mezelf en mijn lichaam te zorgen in plaats van gym op te offeren voor werktijd
✅Bereid zijn om mijn ego steeds meer los te laten en open te staan voor wat zich aanbiedt zonder oordeel
✅Nog meer hulp durven vragen versus ik moet dit op mijn eentje doen
✅Naar mijn innerlijke kleine meisje luisteren, haar omarmen en haar toespreken wanneer ze dat nodig heeft
✅ BOLD beslissingen durven nemen vanuit mijn hart er erop vertrouwen dat het zich gaat ontvouwen zoals het moet zijn.
Ik heb mijn missie enorm verhoogd en dat wil ik ook uitdragen- ik wil dit jaar 600 geweldige vrouwen helpen die mooie verbindende liefde te vinden.

Het is niet dat er iets radicaal nieuws is in waar ik voor ga.😄

Ik heb dit allemaal eerder gedaan. Ik moet het gewoon helemaal opnieuw doen, op een heel nieuw niveau en hiervoor dien ik quantum jumps te maken. Ik wil niet doen wat “normaal’’ is, het normale proces van ondernemerschap volgen. Zoals het volgens de ‘’norm’’ zou moeten zijn. Daar krijg ik geen energie van. Het ANDERS doen met fun en plezier. En daarom ben ik ook ANDERS in mijn benadering van de LIEFDE. Vanuit dat “anders zijn” of noem het dan “MIJ ZIJN” ( of wat ik denk te zijn haha) is ook mijn 7-stappen liefdesmethode ontstaan en dat is NEXT LEVEL LIEFDE ervaren.❤️

En hier moet ik om lachen, want telkens als ik door deze fases ga, is wat er aan de andere kant uitkomt nog krachtiger, heerlijker, heel en genezen en zo klaar om de wereld op zijn kop te zetten!!
Dus als je op dit moment door een overgang of verandering gaat en op weg bent naar een nieuwe versie van jezelf (of het nu liefde, geld, gezondheid aantrekt) en het voelt rommelig... Halelujaaa!🙌
Blijf! Loop niet weg. Hou van jezelf, omarm je triggers (YESSSS ik voel een trigger woehaa!), ga op zoek naar bewijs van je nieuwe overtuigingen, vertrouw op het proces, weet dat je veilig bent en blijf ENTHOUSIAST over wat er aan de andere kant van deze ervaring naar buiten komt, want ik kan je vertellen, het wordt geweldig!

Wil jij ook graag die NEXT LEVEL LIEFDE ervaren? Dat is wat we gaan doen in mijn allernieuwste coachingstraject INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES, die start eind juni-begin juli. En daar zal het loslaten van je oude identiteit, om plaats te maken voor die nieuwe identiteit en die NEXT LEVEL versie van jou te laten verschijnen, ook een groot onderdeel van zijn.
Jouw NEXT LEVEL VERSIE in de LIEFDE. Waar we gaan kijken naar jouw liefdesangsten, liefdesblokkades, angsten voor intimiteit, je liefdespatronen, je hechtingsstijl die nu je nieuwe identiteit die wilt verschijnen, tegenhouden. En dus ook de man die bij je hoort tegenhouden om te verschijnen in je leven.

Ik start eind juni-begin juli met INNER CIRCLE LOVE QUEEN voor SINGLE DAMES. Ik heb nog een paar plekken. Wil je ook kans maken op een plek? Stuur me e-mail naar lara@liefdesschool.com met: LOVE QUEEN en we zetten je op de wachtlijst. In juni geef ik een webinar waar ik meer zal vertellen over het programma en de exacte startdatum. Informatie over het webinar ontvang je via e-mail. De dames die op de wachtlijst staan maken als eerste kans. First come, first serve!

 INNER CIRCLE LOVE QUEEN is een NEXT LEVEL programma voor SINGLE DAMES. Om van single naar een relatie te gaan zonder te blijven worstelen, jezelf te saboteren ( onbewust ), waar je mannen beter gaat begrijpen zodat daten ook echt FUN wordt, waar je gaat leren om je grenzen aan te geven door passende communicatie die ook echt bij hem binnenkomt en waar je jezelf kan laten zien zodat een man je ook echt kan zien voor wie je bent. En zoveel meer. Voelt dat niet heerlijkkkk? JA dat is zo…
Love to see you in de INNER CIRCLE LOVE QUEEN… Enkel als het goed voelt, enkel als het resoneert en enkel als je vollenbak ervoor wilt gaan en ook die fantastische verbindende relatie wilt. ❤️
Over de schrijver
Reactie plaatsen