#102 Door dit ene ding ging ik van Singledom naar samen!

#102 Door dit ene ding ging ik van Singledom naar samen!

Je liefdesleven zit misschien een beetje vast door wat vervelende obstakels, van die slinkse dingen die de boel wat in de war schoppen. Maar wacht even, want als je die blokkades doorbreekt, kan je liefdesleven zomaar ineens omslaan als een pannenkoek! 🥞 En weet je wat? Dit vormt de basis waar Lara haar Liefdesschool op heeft gebouwd – best wel gaaf, toch?

Stel je eens voor: jij, ja JIJ, die verandert van het land van het single-zijn naar een plek waar fantastische relaties als confetti uit de lucht vallen! 🎉 En hé, vandaag is een dubbel feest, want het is mijn verjaardag! 🎂 En om het nog beter te maken, heb ik een Liefdesboostpakket dat maar liefst 39 euro goedkoper is – eentje voor elk jaar dat ik rond de zon gedraaid heb. Laten we het lekker samen vieren!

Over de schrijver
Reactie plaatsen