#103 Ik visualiseer, mediteer en affirmeer me suf! Maar nog geen gelukkige relatie! Hoe dan?

#103 Ik visualiseer, mediteer en affirmeer me suf! Maar nog geen gelukkige relatie! Hoe dan?

Hoe kan ik dieper graven in mijn onderbewuste voor heling? Naast de vertrouwde wegen van affirmaties en visualisaties, hoe kan ik mijn gekwetste innerlijke kind dieper helen? Welke stappen zijn nodig om mijn vastgeroeste patronen eindelijk te doorbreken?

In deze aflevering duik ik dieper in de drie niveaus om je onderbewuste aan te spreken binnen je liefdesleven. Ontdek hoe je de ketenen van patronen kunt verbreken en de weg kunt effenen naar verandering.

Voor Love Queen EXLUSIVE kan je een e-mail sturen naar info@liefdesschool.com met als onderwerp: Ik wil graag 1 op 1 met Lara werken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen