Hoe weet jij of een man bij je past op lange termijn?
11 oktober 2023 

Hoe weet jij of een man bij je past op lange termijn?

Wil je het ware karakter van een man leren kennen en weten of hij op de lange termijn bij je past?

Observeer hoe hij zich gedraagt wanneer de dingen niet lopen zoals hij wilt.

Let op zijn gedrag in tijden dat niet alles zo vlot verloopt. Een man met een krachtige mannelijke energie is stressbestendig, gericht op het vinden van oplossingen en is vriendelijk en ondersteunend ten opzichte van jou. Ook in tijden van moeilijkheden. Hij doet dit niet met de bedoeling om 'een man te zijn'. Hij handelt vanuit zijn natuurlijke instincten, waarbij jouw veiligheid, welzijn en geluk altijd zijn voornaamste drijfveren zijn.

Als een man boos wordt, beledigend is, jou beledigt en jouw grenzen belachelijk maakt wanneer hij stress heeft of wanneer de dingen niet lopen zoals hij wil, heb je je antwoord.
Ren 🏃‍♀️ zo snel mogelijk de andere kant op, vooral in het begin van een relatie.

Het is gemakkelijk om liefdevol, leuk en vriendelijk te zijn als de dingen volgens jouw wensen verlopen. Maar wie is hij wanneer de dingen niet volgens zijn wensen verlopen?
Maar ook: Wie ben JIJ als dingen niet lopen zoals jij wilt, in tijden van tegenspoed, als je gestrest bent,…?

Ventileer je je frustraties, laat je je woede de vrije loop, komt je gewonde vrouwelijke energie naar boven, wil je de controle behouden, wil je je eigen wil doordrukken?
Onze schaduwkant en hoe we omgaan met onze moeilijke emoties zijn cruciaal in langdurige, intieme relaties. Dit is wat het verschil maakt tussen korte termijn verliezers en lange termijn winnaars in het ‘’spel’’ van gezonde, krachtige liefde!

Wil jij heel graag ontdekken hoe je nu de man kan aantrekken die bij je past? En hoe je er zeker van kan zijn dat hij jouw man is en jij zijn vrouw?
Doe dan zeker mee aan de LIEFDES MARATHON in oktober en november. De eerste masterclass start al met: HOE word je een MAGNEET voor jouw droomman? En dus hij ook voor jou!

Wat is dat nu de LIEFDESMARATHON?

In 7 meesterlijke masterclasses gaan we elke week 1 topic over de liefde behandelen en die zien er als volgt uit:

  1. Hoe word je een magneet voor je droomman: Leer de geheimen van aantrekkingskracht en hoe je je droompartner kan aantrekken door jouw vrouwelijke energie. 19/10 om 19.45u

  2. De magie van vrouwelijke communicatie: Ontdek de kracht van woorden en hoe je effectiever kan communiceren in je liefdesleven. 25/10 om 12.00u

  3. De Queen en haar 10 geheimen voor een superrelatie met haar King
    31/10 om 14.30u

  4. In recordtijd de man aantrekken die bij je past: Leer hoe je ideale partner in recordtijd aan te trekken. 06/11 om 19.45u

  5. Mannen beter begrijpen: Krijg diepgaand inzicht in het mannenbrein en ontdek wat ze echt willen in een vrouw. 14/11 om 10.00u

  6. De liefde weer aanwakkeren als hij afstand neemt: Leer hoe je de vonk weer kan terugkrijgen. 22/11 om 19.45u

  7. Q&A Masterclass: Stel al je brandende vragen aan mij in een interactieve masterclass 29/11 om 13.00u


Er is een replay als je er eens niet live bij kan zijn.

Aanmelden kan hier. De data zie je meteen wanneer je doorklikt op deze link.

Leuk je live te zien!

Lieve groet,
Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen