#5 Q&A: welk effect heeft vrouwelijke energie op je relatie? Back to basics!

#5 Q&A: welk effect heeft vrouwelijke energie op je relatie? Back to basics!

Ik kreeg afgelopen week de vraag van Angela:

Lara,ik weet dat ik in mijn relatie continu of toch heel vaak in mijn mannelijke energie ben. Mijn partner en ik hebben vaak ruzie en daar lijdt ook onze intimiteit onder en ik zit met mijn handen in het haar. Ik weet en voel dat ik meer in mijn vrouwelijke energie wil zijn, dat dat de oplossing is, maar het lukt me niet.

Dit is een hele goede vraag want ik weet dat vele dames hiermee worstelen.

Wat is dat nu vrouwelijke energie en hoe ziet dat eruit binnen in je relatie en hoe kunnen we nu op dagelijkse basis starten met in onze vrouwelijke energie te zijn?

 

Iedereen spreekt altijd over vrouwelijke energie en in deze aflevering ga ik het hebben over:

• Wat is dat nu, vrouwelijke energie binnen je relaties?

• De voordelen van vrouwelijke energie

• Hoe doe ik dit dan in mijn vrouwelijke energie zijn? Via 3 stappen

Over de schrijver
Reactie plaatsen