Zit jouw BINDINGANGST nu aan het stuur van je liefdesleven?! Dit is wat je eraan kan doen!
13 maart 2023 

Zit jouw BINDINGANGST nu aan het stuur van je liefdesleven?! Dit is wat je eraan kan doen!

Heb je ooit wel eens de angst gehad dat je partner of de man waarmee je date je gaat verlaten? Of dat je merkt dat wanneer je partner te dichtbij komt of het wordt serieuzer dat je je wilt terugtrekken?

Geloof me, dat hebben we allemaal wel eens gehad als een stemmetje in ons achterhoofd! Je houdt van deze man en je denkt: OMG dit voelt zo goed, ik hoop dat hij me niet verlaat of dit is te mooi om waar te zijn!

Achter zowel bindingsangst en verlatingsangst zit de angst om verlaten te worden
. Hoe raar dat ook klinkt.

Merk je bij jezelf dat je moeite hebt om binnen relaties de diepte in te gaan, om je kwetsbaar op te stellen. Zodra iemand te dichtbij komt, heb je het gevoel te willen vluchten. Je hebt moeite om je aan iemand te hechten.

Als je bindingsangst ervaart, vind je het moeilijk om je aan iemand te hechten. Merk je dat het emotioneel of fysieke dichtbij komt dan neem je afstand ( bewust of onbewust). Misschien merk je dat je vaak niet verder komt dan een paar dates dan kan het zijn dat het voor jou nog een onbewust proces is. Of merk je dat je in je relaties vaak twijfelt of dit wel de juiste man voor je is dan kan het ook voor jou nog een onbewust proces zijn.

Contacten blijven vaak oppervlakkig. Je vindt het moeilijk om een commitment aan te gaan, en je krijgt binnen een relatie al snel een beklemmend gevoel.
De relaties die je aangaat zijn nooit heel serieus en je investeert er ook weinig in. Of je vermijdt liefdesrelaties helemaal. Dit betekent niet dat je geen behoefte hebt aan liefde. Alleen jouw angst voor verlies of angst voor afwijzing zit je in de weg. Je durft je daarom niet kwetsbaar op te stellen.

BINDINGSANGST
is er om jezelf te beschermen. Hoe raar dat ook klinkt. Jezelf te beschermen voor afwijzing. Je bent op je hoede voor afwijzing en door relaties uit de weg te gaan, ben je ook een mogelijke afwijzing voor. Je wil vooral niet de controle en je vrijheid verliezen en je neemt liever geen risico’s om gekwetst te worden.

Herken je jezelf hierin?

Dat is waarover we het gaan hebben tijdens de MASTERCLASS BINDINGSANGST - BREAKING FREE! (op 22 maart om 19.45u) en je kan nu erbij zijn voor maar 11 euro.

Tijdens de masterclass ga ik in op wat bindingsangst is (in het kort).
MAAAARRR wat ik tijdens de masterclass vooral echt gaan doen is: ‘’Fijn om te weten dat ik bindingsangst heb maar HOE ga ik er nu mee om EN laat ik mijn liefdesleven er niet door bepalen?’’

Waar gaan we het over hebben?
Welke 8 shifts kan jij binnenin jezelf maken zodat je ook als je, in welke mate dan ook, bindingsangst hebt, hoe je daarmee kan omgaan in de context van relaties. Zowel als je single bent als in je relatie.

Gelukkig is het in de realiteit eigenlijk niet heel moeilijk om je bindingsangst te overwinnen als je weet HOE. En daarom ga ik je tijdens deze masterclass mee nemen in de 8 stappen hoe je ervoor kan zorgen dat bindingsangst je niet langer tegenhoudt in je liefdesleven.

Tijd voor verandering in je liefdesleven?

Meld je dan hier aan voor maar 11 euro voor deze masterclass: MASTERCLASS BINDINGSANGST - BREAKING FREE! Wanneer?
22 maart om 19.45u
Indien je er niet bij kan zijn is dat geen probleem. Je krijgt automatisch de dag erna de replay toegestuurd en dan kan je deze beluisteren wanneer je zelf wilt.

Merk je dat je BINDINGSANGST aan het stuur zit van je liefdesleven en ben je daar nu echt wel eens klaar mee? Dan is deze masterclass voor jou! Voor 11 euro kan je je liefdesleven een andere wending geven. Wie wil dat nu niet?

Aanmelden kan hier: https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/bindingsangst-1

Ik zie je 22/03 ofwel in de replay. 
Let’s BREAK FREE FROM FEAR.

Over de schrijver
Reactie plaatsen