Oh jeee, hij neemt afstand! 😟
25 februari 2024 

Oh jeee, hij neemt afstand! 😟

Oh jeee, hij neemt afstand! 😟Ik zie vaak dames worstelen tijdens het daten en in hun relatie en wat me de afgelopen jaren is opgevallen is dat er bijna niks zo pijnlijk is, meer angst en triggers veroorzaakt dan een man die plotseling afstand neemt. 😰Wanneer een man dit doet komen er heel veel angsten en onrust naar boven en we weten niet hoe we hiermee kunnen omgaan. 😓 En onze eerste impuls is ons vast klampen of passief agressief koud gedrag vertonen. Vanuit onze gewonde vrouwelijke energie. 😔Vaak hoor ik dat er geen duidelijke reden is dat mannen zich terug trekken en dat dames bij me komen en zeggen: "Lara, wat is er aan de hand? Waarom hoor ik plotseling niks meer van hem? Of doet hij zo afstandelijk?"In het begin kwam hij zo hard naar me toe en nu plotseling lijkt het wel of hij afstand neemt en ik heb geen idee waarom. En wanneer ik hem vraagt wat er aan de hand is zegt hij: "niks hoor." Terwijl ik wel merk dat hij afstandelijker is. 🤷♀️Tegen dat het zover is hebben je "nare stemmen" het al overgenomen. Je denkt: "hij vindt me niet leuk meer, hij is verliefd op iemand anders, ik ben niet goed genoeg, hij wilt zich niet binden."Je zegt tegen jezelf: "het gaat weer gebeuren, weer een man die niet blijft, hetzelfde patroon."En vanuit die angst dat het opnieuw gaat gebeuren ga je proberen de relatie te redden. Je wilt je relatie redden, je wilt de man waarmee je date niet verliezen. 😥 Voel je die energie al?Hoe harder je probeert, hoe meer hij afstand neemt. Hoe meer je voor hem doet (meer seks, meer koken, meer dates regelen, meer bellen, meer berichten sturen, een weekendje weg organiseren) hoe meer hij zich terug trekt in zijn grot. 🚶♂️Hoe kan je dit nu oplossen?Het antwoord is simpel en bijna ongelooflijk! En het werkt alleen als je brutaal moedig durft te zijn en het ook echt gaan doen. En wat ga je nu doen? NIKS! 🤯HUH? Zeg je nu om niks te doen en mijn relatie gewoon voorbij te laten gaan of de man waarmee ik date gewoon te laten gaan? Zonder te vechten voor mijn relatie?Yes je leest het goed! Trek je terug en ga focussen op je eigen energie. Ga energetisch achteroverleunen dan DOE je al genoeg! 🌟Liefs,Lara

Over de schrijver
Reactie plaatsen