Geen BULLSHIT liefde maar

THE REAL DEAL! ❤️

                                                                                                          Ben je single of heb je een relatie?


1250

Enthousiaste cursisten

120.000+

Podcast downloads

10+

Jaar ervaring

Wil jij een moeiteloos liefdesleven ervaren vanuit je open hart, je vrouwelijke energie omarmen en een ECHTE connectie maken met je (toekomstige)man? Dan ben je op de juiste plek!

Hallo, ik ben Lara,

Als dating- en relatiecoach richt ik me specifiek op single vrouwen EN vrouwen in een relatie die streven naar een betekenisvolle relatie. 

Mijn persoonlijke ervaringen met daten, die niet altijd even soepel verliep, en een tumultueus verleden in relaties, hebben mijn passie aangewakkerd om andere vrouwen te begeleiden op hun pad naar liefde. Gedurende mijn eigen zoektocht naar de '’wat is nu liefde’’, ben ik via mijn opleiding diep ingegaan op het begrijpen van het "mannelijke brein". Ik heb onderzocht waarom mannen denken en voelen zoals ze doen, en evenzo hoe wij vrouwen vanuit onze natuur reageren. Het blijkt een fascinerend fenomeen te zijn! 

Op persoonlijk vlak geniet ik nu van een fantastische relatie met mijn man Chris die mij door dik en dun steunt (en we elkaar zeker af en toe ook achter het behang plakken😁).

IK GING VAN EEN LIEFDESLEVEN VAN DOFFE ELLENDE NAAR GETROUWD 💍 MET DE MAN VAN MIJN DROMEN

Chris, mijn man, daagt me ook uit in mijn professionele leven, en samen kunnen we lachen en huilen. Bij hem kan ik mezelf zijn, met al mijn imperfecties. We zijn getrouwd op 6 september 2023 samen met onze 2 prachtige zonen.

Ik heb geen standaard kijk op de liefde. Gewonde- versus krachtige vrouwelijke energie, circulerend daten, de man laten betalen tijdens de eerste date, liefdespatronen doorbreken in je relatie, energetisch achteroverleunen, verantwoordelijkheid nemen voor je eigen triggers en je sensualiteit omarmen leidt vaak tot weerstand! Het is geen standaard kijk op de liefde nee, maar als je durft en er voor open staat, wel een heel verfrissende!

Naast mijn rol als psychotherapeute, ben ik gecertificeerd als practitioner in oplossingsgerichte therapie en heb ik doorheen de jaren me gespecialiseerd in vrouwelijke energie en daaruit is mijn 7-stappen methode ontstaan.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn boek in 2024

In 2024 komt dan eindelijk mijn boek uit. Wil jij het boek als eerste in handen hebben? Zet jezelf dan nu alvast op de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gehouden.

Lara’s Liefdesschool Community 

Dit is the place to be wanneer jij je liefdesleven direct 360 graden wilt omdraaien. Geen worstelen meer maar moeiteloze liefde. En dit door je vrouwelijke energie volledige te omarmen, je patronen te doorbreken in de liefde en je liefdesleven met stip op nummer 1 te zetten. Omdat jij het jezelf gunt! Vanuit onvoorwaardelijke zelfliefde. 

Let’s gooo.

Liefdesdoorbraak Retraite

Een intiem weekend van een ware transformatie van je liefdesleven! Meer informatie vind je via de knop hieronder.

Zij gingen je voor...

🩷🩷🩷🩷🩷

Lara heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ben jaren heel succesvol geweest in mijn job maar ik wist niet hoe ik dit moest gaan doen in mijn relaties. Ik was 42, nog steeds alleen en had een grote angst om als oude vrijster te eindigen. Ik voelde dat ik iets moest ondernemen want het argument “ik heb altijd ongeluk met mannen” of “ik kom de verkeerde mannen tegen” werkte niet. Na mijn eerste privésessie met Lara ben ik onmiddellijk circulerend gaan daten, we gingen aan de slag met mijn visie op een relatie en mijn liefdesangsten (mannen voelen zich geintimideerd door sterke vrouwen) en na elke privésessie trok ik betere mannen aan. Ik begon te genieten van het daten. Na 4 maanden ben ik nu in een relatie met een geweldige man. Een man die ik eerst helemaal niet zo aantrekkelijk of leuk vond maar die mij nu op handen draagt. Als ik geen actie had ondernomen en bij Lara coaching had gevolgd had ik hem geen kans gegeven. Mijn leven ziet er nu compleet anders uit.
Wendy VD

🩷🩷🩷🩷🩷

Eerst was ik alleenstaande moeder van 2 kinderen. Nu heb ik een relatie én nog 1 extra stiefdochter. Dit dankzij Lara. In het begin was ik heel erg bang voor de investering. Alleenstaande moeder en weinig extra spaargeld. Maar ik wilde graag een verandering. Tijdens mijn eerste sessie met Lara heb ik enkel gehuild. Ik werd heel erg geconfronteerd met mezelf en mijn eigen beeld van een relatie. 2 Maanden later ontmoette ik Paul. Wij zijn vorige maand gaan samenwonen. Wie had een half jaar geleden kunnen denken dat dit voor mij als alleenstaande moeder mogelijk was? Ik niet, Lara wel.
Juli VDA

🩷🩷🩷🩷🩷

Nadat mijn man overleden is en ik opnieuw oma werd, wilde ik graag mijn leven delen met een man. Omdat ik al wat ouder ben vond ik het best lastig om na 45 jaar met een man af te spreken. Tegenwoordig heet dat daten. Via mijn dochter leerde ik Lara kennen en zo ben ik gaan leren hoe ik een man van mijn eigen leeftijd kan ontmoeten. Ik heb nu een partnerschap met een hele leuke man. Wij gaan samen nu voor het eerst een weekendje weg. Daar kijk ik naar uit. Hartelijk dank aan Lara.
Martine VD

De Lara's Liefdesschool Podcast

WELKOM BIJ DE CLUB VAN VROUWEN DIE BOLD MOVES DURVEN MAKEN IN HUN LIEFDESLEVEN, DIE DURVEN HUN PATRONEN TE DOORBREKEN EN GAAN VOOR EEN SPETTERENDE LIEFDE DIE HUN LAAT STRALEN! ❤️

Na  de lancering van de podcast in juni 2022 ging het echt mega hard. Na 5 dagen stond de Lara’s Liefdesschool Podcast in de top 3 van Spotify en vorig jaar in de top 3 van meest gedeelde podcast wereldwijd. Met nu al meer dan 100.000 downloads. Een dikke merci aan al mijn luisteraars hiervoor.

Ondertussen zitten we al op aflevering 150.

Ervaringen van andere Love Queens

🩷🩷🩷🩷🩷

Toen 2 jaar geleden mijn samenwerking met Lara begon, was ik alweer een paar jaar single en had ik het idee opgegeven dat ik in deze periode van mijn leven een fijne relatie kon opbouwen met een lieve man, die mij de steun EN de vrijheid kon geven die ik nodig had. Maar de dingen die Lara deelt, hebben me geïnspireerd om me toch weer open te stellen voor de liefde, en voilà... Daar was Peter! 💘 En waar ik toen niet van durfde te dromen... nu, 2 jaar later, zijn we nog steeds supergelukkig samen. 💞 Alles is echt anders sinds ik haar lessen toepas. Zo bijzonder!! 🥰
Angelique van Cleef
🩷🩷🩷🩷🩷

Ik ben lerares en ik hou van kinderen. Ik wilde dan ook graag zelf kinderen. Dat is altijd een droom geweest. Maar zonder man geen kinderen. Ik ging vaak op dates maar dat werd nooit iets. Na date 3 haakten de meesten mannen al af. Ik had dus geen angst om te daten maar om de 1 of andere reden wist ik mannen niet meer te boeien na de 3de date. Ik had hulp nodig en kwam bij Lara terecht. Door met Lara te werken merkte ik dat de energie die ik uitstraalde (ik wil kinderen en snel!) niet werkte tijdens het daten. Lara heeft me geleerd om daarmee om te gaan en dicht bij mezelf te blijven. En dat heeft gewerkt. Mijn vriend en ik hebben gisteren samen besloten om voor kinderen te gaan.

Sarah H
🩷🩷🩷🩷🩷

I said YES ❤️. Glen heeft me gisteren gevraagd!!! Je bent buiten mijn familie de eerste met wie ik dit wil delen. Want dit is jouw verdienste, dit is dankzij jou. Ik wil je hier zo voor bedanken, want ik weet dat dit zonder jou nooit was gebeurd. Dan hadden mijn eigen liefdesblokkades en belemmerende gedachtes dit gesaboteerd. Dat weet je al ☺️ en nu kan ik hier zo van genieten 😁. Je bent echt sowieso uitgenodigd voor onze trouw. En Chris natuurlijk ook.

Isa Wauters

Volg je me al op Instagram?

Wil je graag geïnspireerd worden of wil je graag tips op je liefdesleven een boost te geven? Ik post dagelijks op Insta in mijn stories. Je krijgt tips en zo kunnen we ook persoonlijk connecten. Zie ik je daar?

                                                                                                                           Mijn liefdestips in je mailbox?
Word lid samen met 10.000 andere dames