Home » Blog » Zelfliefde » Heb jij jezelf wel eens verloren in een relatie?
Heb jij jezelf wel eens verloren in de liefde?

Heb jij jezelf wel eens verloren in een relatie?

door | 13 Feb, 2023 | Zelfliefde

Heb jij jezelf wel eens verloren in een relatie?

Liefde ligt binnenin jezelf. Jezelf accepteren is je eigen taak!

Hoe vaak horen we deze uitspraak? We weten het in ons hoofd wel: ‘’het begint bij jezelf’’, zeggen we dan! Ons hoofd weet dat maar als puntje bij paaltje komt houden we ons daar dan aan?

Velen van ons zoeken liefde buiten zichzelf en zeggen dan tegen onze partner: ‘’DIT IS NIET GENOEG!’’ We kijken dan vaak naar onze partner en zeggen: ‘’jij doet het niet goed! Jij houdt niet op de juiste manier van me. Ik wil dat je het zo of zus of anders doet,… ‘’ Herkenbaar?

En dan voelen we ons ontgoocheld, gefrustreerd, omdat we deze man, die wij  bewust of onbewust zien als onze bron van liefde ons niet geeft wat we graag willen of op de manier waarop wij het willen.

Maar vraag je jezelf dan ook wel eens af: waar komt deze reactie of behoefte vandaan? Is deze man bewust of onbewust mijn bron van liefde?
Wat als nu de grootste bron van liefde in ons eigen leven nu de liefde is die we aan onszelf geven? Jaja ik weet het, dat weet je wel!

Wat als mannen, vrienden, je job enkel uiterlijke dingen zijn of bijgerechten of “bijbronnen” van liefde en acceptatie?
Het hoofdgerecht, het gerecht van de liefde dient te komen van jezelf, van je innerlijke mooie en liefdevolle zelf. En toch zijn we gefrustreerd, boos als onze partner… (vul zelf maar in)

Wat als jij nu de liefde die je van je partner wilt krijgen (op welke manier dan ook) aan jezelf geeft. Wat als je aan jezelf geeft wat je graag zou willen dat een man aan je geeft?

Wanneer je dit ECHT kan gaan doorvoelen, voelt dat veel lichter, er is weer ruimte in je lichaam om te stromen, in plaats van opgekropte woede, in plaats van enkel verwijten of wraak naar een ander toe

Wanneer je wrok voelt ten opzicht van je man omdat hij niet van je houdt op de manier dat je dat zou willen.  In plaats van boos te worden, wat als je jezelf de volgende vragen stelt:
Voel ik de liefde voor mezelf ECHT? Waarom triggert zijn gedrag me zo? Waar komt deze woede vandaan binnenin mezelf? Wat geef ik nog niet aan mezelf?

We zeggen allemaal wel eens heel zelfzeker: ‘’IK ZIE MEZELF GRAAG!’’ Maar tegelijkertijd verliezen we ons toch in een man ten koste van onszelf?
Wat zegt dit over JOU?

Ben jij er morgen bij voor het VALENTIJN WEBINAR? Ik heb nog 3 plekken voor morgen.

Wat gaan we doen tijdens het Valentijn Webinar:

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!


Wanneer?
14 februari om 20u

Aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

Heb je momenteel een relatie en merk je dat jij en je partner niet meer blij worden van jullie relatie? Zijn er vaak discussies of misschien praten jullie wel helemaal niet meer tegen elkaar? De seksuele intimiteit staat op een heel laag pitje en jullie lijken elkaar kwijt te geraken! En je hebt geen idee meer hoe je dit kan omdraaien? Is dit herkenbaar voor je?

Dan heb ik iets voor je! Vanaf februari start ik met INNER CIRCLE LOVE QUEEN VOOR DAMES IN EEN RELATIE. Wanneer je relatie echt weer die VONK nodig heeft dan wil je deze kans zeker niet missen.

Dit is wat andere dames zeggen:

Heb jij jezelf wel eens verloren in een relatie?

Wil je al de info als eerste ontvangen over Love Queen voor dames in een relatie EN als eerste kans maken op een plekje. Meld je dan hier aan voor de wachtlijst. Dan ben jij de eerste die het weet. Wij nemen dan contact met je op om te kijken of LOVE QUEEN bij je past.
Aanmelden kan hier:
https://falmubhtu0u.typeform.com/to/OGYlMeCV

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

Na 6 jaar single, heeft Mia nu die mooie relatie met Dirk

Na 6 jaar single, heeft Mia nu die mooie relatie met Dirk

Voor Mia bij mij kwam was ze 6 jaar single en haar grootste struggle was de juiste man vinden die bij haar paste. Ze was haar zelfvertrouwen kwijt. Opnieuw geloven in de liefde, is die nog voor mij weggelegd?
Mia is nu 6 maanden samen met Dirk.❤ Ze kreeg andere inzichten in de liefde, ze ging meer naar haar vrouwelijke energie toe , kreeg weer meer zelfvertrouwen en het geloof dat het ook voor haar was weg gelegd en toen ging het heel snel bij Mia. Ze zat een paar weken in de groep en toen ontmoette ze Dirk.
Mia zegt: het is een bijou van een man die me heerlijk verwent. De magie van vrouwelijke energie.❤️

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tweet
Share
Share
Pin