+31634853824 lara@liefdesschool.com

Ervaar weer geluk in de liefde

Don’t wait, just date

Ben jij het zat om als onafhankelijke, sterke vrouw van 34 nog steeds single te zijn? Ben je het zat om jouw kinderwens telkens weer op te bergen?

Al jouw vriendinnen zijn getrouwd of hebben een relatie en kinderen en jij hebt zoveel te bieden aan een partner, maar toch loopt jouw liefdesleven elke keer heel moeizaam. Je hebt een groot verlangen naar kinderen en ziet iedereen om je heen zwanger worden maar jou lijkt het zelfs niet te lukken om jouw ideale man tegen te komen.

Zijn je kinderen het huis uit en ben je weer klaar voor een nieuwe relatie, maar weet je niet hoe? Wil je niet alleen oud worden?

Je hebt na jaren weer het huis voor jezelf. Je kinderen en kleinkinderen komen regelmatig bij je langs en je gaat alleen op vakantie of een terrasje doen met je vriendinnen. Maar toch zou je het fijn vinden om mooie momenten ook te delen met iemand, samen op reis te gaan, terrasjes doen. Kortom: leuke herinneringen maken samen.

Je bent gescheiden en je hebt geen idee hoe je nu terug aan daten moet beginnen?

Jouw scheiding is eindelijk achter de rug en jouw kinderen geraken weer gewend aan de nieuwe situatie. Je hebt je kinderen week om week of jouw kinderen gaan enkel naar je ex-partner tijdens het weekend en je vrije momenten vul je met sporten, met vriendinnen afspreken of alleen thuis op de bank zitten.

Weer je leven kunnen delen
met je soulmate

Hoe fijn zou het zijn als je niet meer alleen op de bank moet zitten ‘s avonds of dat je op familiefeesten niet meer de enige bent zonder een +1 op de lijst. Hoe geweldig zou het voelen als je een sterke man aan je zijde zou hebben die jou ondersteunt als je eens een minder goede dag hebt. Hoe mooi zou het zijn als je samen met jouw partner op vakantie zou kunnen gaan in plaats van alleen kiekjes te moeten nemen op het strand.
Stel je eens voor hoe gedragen jij je zou voelen door een partner wanneer je ouders plots ziek worden.
Zou het niet fantastisch voelen om eindelijk die ring om je vinger te hebben of om samen met je kinderen lekker in het plonsbad te spelen tijdens jullie vakantie.
Stel je eens voor dat je na je scheiding kan ontdekken hoe mooi het is om weer een gebalanceerde en avontuurlijke relatie te hebben.
Hoe mooi zou het zijn om samen met je kinderen en kleinkinderen pannenkoeken te bakken samen met je partner.

Mijn passie is om krachtige, moderne & succesvolle vrouwen weer te doen geloven in de liefde.

Als therapeute i.o help ik fantastische & mooie vrouwen met de zoektocht naar hun prins op het witte paard.

De meeste vrouwen hopen dat hun prins op het witte paard zomaar voor hun deur zal verschijnen. Echter is niets minder waar. Door mijn eigen ervaring met daten en mijn opleiding als practitioner in de oplossingsgerichte therapie, heb ik ondervonden dat er wel degelijk hulpmiddelen & technieken zijn om te weten hoe je moet daten. Ook de bereidheid om naar onszelf te kijken en daarmee gepaard gaande onze angsten en blokkades, is iets waarmee ik met zachtheid omga tijdens mijn privésessies en in mijn programma’s. Kijken met zachtheid naar onszelf en vertrekken vanuit waar we nu staan en kijken naar jouw talenten als vrouw.

Vind jouw ideale partner

Z

Je gaat daten weer leuk vinden als je weet hoe het moet

Op basis van mijn circulerend daten techniek leer ik jou hoe daten echt fun kan zijn. Ik leer je hoe je online en offline kan daten en hoe je jouw online profiel kan opzetten zodat het de mannen aantrekt die bij jou passen. Hoe gaat het eerste online contact en hoe verloopt zo een eerste date en tweede date dan precies. Hoe zorg je ervoor dat een man je op een tweede date vraagt.
Ik leer jou hoe daten echt leuk en ontspannen kan zijn op basis van mijn praktische dating tools.

Z

Ontdek of een man je echt leuk vindt

Tijdens onze sessies leer ik jou waaraan je kan herkennen of een man je echt leuk vindt. En hoe jij ervoor kan zorgen dat een man jou ervaart als een high value of hoogwaardige vrouw. Wat kan je doen als je plotseling niks meer van hem hoort en hoe reageer ik als een hoogwaardige vrouw. Je leert tijdens mijn programma hoe je best kan communiceren op basis van mijn communicatie magie tool.

Z

Leer mannen beter begrijpen

Ik bekijk samen met jou de relatietijdlijn van een man en wat deze precies inhoudt. Waarom “ghosten” mannen jou en hoor je plotseling niks meer.
Ik leer je wat een “mannengrot” is en hoe je deze kan respecteren. Mannen hebben ook hun gevoelens en hoe kan je hier het beste mee omgaan. Wat vinden mannen ervan als jij je grens aangeeft en hoe kan je dit het beste doen zonder hem te bekritiseren.

Z

Je weet wat jouw liefdesangsten zijn tijdens het daten

Wij gaan dieper kijken naar jouw liefdesangsten en blokkades tijdens het daten. Waarom je bepaalde mannen aantrekt en anderen afstoot en hoe je daarmee kan omgaan. Waarom lijk je goede mannen af te wijzen en waarom voel jij geen chemie of net heel heftige chemie. En hoe laat jij je niet overrompelen door een man tijdens de eerste dates.

Ervaringen van mijn klanten

Omdat ik mannen nu beter begrijp en ik weet hoe ik de achteroverleuntechniek kan gebruiken tijdens het daten vragen mannen me nu ook uit voor een tweede of derde date. Ik heb  mijn online profiel aangepast op basis van de tips van Lara en dat heeft geresulteerd in meer mannen die bij mij passen.
Ik ben me ook meer bewust van mijn liefdesangsten en daardoor heb ik geleerd mijn beslissingen niet te baseren op mijn angsten en zo meer open te staan voor de mannen die op mijn pad komen. Ik heb nu met 1 man 10 dates gehad en het voelt nog steeds heel fijn. In het verleden haakten de mannen vaak af na de eerste of tweede date. Nu ik weet hoe het moet is dat anders. Lara is een zeer competente en liefdevolle coach. Omdat ze zelf veel ervaring heeft met daten voelt het goed voor mij om mijn datingflaters met haar te delen. Ze veroordeelt niet maar geeft duidelijk advies. Je moet wel bereid zijn om haar advies op te volgen want je wordt verplicht om uit je comfortzone te stappen.

Carolien P

Manager Oliemaatschappij

Ik heb van Lara geleerd hoe ik tijdens mijn dates mijn grenzen kan aangeven op een goede manier zonder dat dit aanzien wordt als ontevredenheid of negatieve feedback. Het heeft er tijdens mijn dates voor gezorgd dat ik meer ontspannen was en meer mezelf kon zijn. Eindelijk kan ik op date gaan zonder mezelf af te schermen omdat ik bang ben om te zeggen wat voor mij belangrijk is of bang dat iemand over mijn grenzen heen zal gaan. Ook op werkvlak heeft dit een goede invloed.

Natalie DS

Bediende De Lijn

Ik neem je bij de hand tijdens het volledige dating proces.

Wij gaan samen kijken naar jouw dating mindset, de relatie met jezelf, hoe jij ware liefde kan aantrekken, wat jouw liefdsangsten zijn. Ik leer jou mannen beter begrijpen, hoe je kan gaan circulerend daten en hoe je jouw vrouwelijke energie kan gaan gebruiken tijdens het daten en hoe je bovendien een goed online profiel kan maken zodat je de mannen aantrekt die bij jou passen. Doorheen dit hele proces leid ik jou stap voor stap. We gaan kijken waar je nu staat en welke stappen je moet doorlopen om je doel, het vinden van een partner, te bereiken.

Ben jij klaar voor jouw prins op het witte paard? Neem dan contact met mij op

Dan kijken we samen welk programma het beste bij jou past

Ervaringen van mijn klanten

Plotseling ontmoet en zie ik op de trein allerlei leuke mannen verschijnen terwijl ik daar vroeger absoluut geen oog voor had. Als je mannen echt wilt zien dan zijn ze er de goede mannen. Ik zie het continu rondom me gebeuren. Dankzij Lara haar coaching heb ik de kracht gevonden om weer te gaan daten. Mijn eerste online gesprek heb ik gevoerd met mijn huidige vriend. Ik kan het nog steeds niet geloven omdat ik daarvoor jaren niet heb gedate. Door Lara haar dating tips leek het minder moeilijk om er opnieuw aan te beginnen. Ook liep ik daardoor niet in de valkuil om me te snel te willen binden of om me er direct zomaar in te storten maar tegelijkertijd wel mijn kwetsbaarheid te kunnen tonen. Lara heeft me geleerd hoe dit moet zonder dat een man dit ervaart als “drama”. Nu begrijp ik van mijn vriend dat dit het is wat hem aantrok. Mijn kwetsbaarheid in combinatie met de rust die ik uitstraalde tijdens onze dates. Lara heeft me ook de achteroverleun tool geleerd. Dit was voor mij echt een aha moment.

Simon S

Treinbegeleider

Nadat mijn man overleden is en ik opnieuw oma werd wilde ik graag mijn leven delen met een man. Omdat ik al wat ouder ben vond ik het best lastig om na 45 jaar met een man af te spreken. Tegenwoordig heet dat daten. Via mijn dochter leerde ik Lara kennen en zo ben ik gaan leren hoe ik een man van mijn eigen leeftijd kan ontmoeten. Ik heb nu een partnerschap met een hele leuke man. Wij gaan samen nu voor het eerst een weekendje weg. Daar kijk ik naar uit. Hartelijk dank aan Lara

Martine VD

Ambtenaar

Wat zou het fijn zijn als jij binnenkort je ideale partner ontmoet!

Leer hier hoe dat kan