GRATIS ONLINE TRAINING

MANNEN BETER BEGRIJPEN?
JA, DAT KAN!

JA, ik wil hier bij zijn!

Is het nu wel eens tijd voor het liefdesleven waar je altijd van gedroomd hebt?

Een liefde in je leven waar je vuurtje van aan gaat en niet dat je elke keer vast loopt in je relatie of tijdens het daten. Een liefde die je laat stralen?

Geloof maar dat die mooie, verbindende, romantische relatie ook voor jou mogelijk is!

Ondanks dat je het gevoel hebt dat je nu vast loopt.

 

Meld je nu aan voor mijn gratis online training ‘Mannen beter begrijpen’ en leer hoe de mannelijke relatietijdlijn werkt en hoe je kan gaan daten met succes.

Inner Circle Love Queen

Wat ga je leren in deze training?

  • Hoe anders mannen zijn dan vrouwen wanneer het over liefde gaat
  • Waarom mannen van de 1 op de andere dag zeggen: Ik kan dit niet meer! En hoe je dit kan voorkomen
  • 8 statements die je bewust gaan maken van wat je grootse valkuil is tijdens het daten
  • 1 verrassende waarheid over mannen die vrouwen vaak niet kennen
  • Hoe je POSITIEVE SPANNING gaat creëren tijdens het daten en hoe dit daten zoveel gemakkelijker voor je gaat maken
  • Hoe je ervoor zorgt dat je verder komt dan date 2 of date 3
  • En nog veel meer….

Schrijf je nu in voor de Gratis Live Masterclass

maandag 16 januari om 20.00 uur (replay beschikbaar)
Meld je hier aan

Een paar jaar geleden had ik het gevoel dat mijn liefdesleven één grote doffe ELLENDE was. Het vinden van een man en die mooie relatie was een ver-van-mijn-bed-show. Herken jij dat? Nou, ik weet er alles van, geloof me!

Acht jaar geleden, om precies te zijn, zat ik bij tante Irma aan de kersttafel en daar kwam de gevreesde vraag weer: “Oh Lara, nog steeds geen leuke man in je leven? Ach, het komt vanzelf wel hoor. Niet naar zoeken, alles op zijn tijd.”

Uhuuu, ja… Wanneer dan? Ik zocht al zolang en die prins op het witte paard is nog steeds geen serenade aan mijn balkon komen zingen. Ik was het zo ZAT! Ik wilde ook die mooie romantische relatie.

En ja, ik was zeker happy single, maar ik vroeg me toch af: Waarom was ik de koningin in het aantrekken van emotioneel onbeschikbare mannen die zich niet wilden binden? Waarom ging het bij mij steeds mis? Waarom lukte het mij niet om dat dekseltje op mijn potje te vinden?

Lees je dit nu en denk je: EXACT! Waarom lukt het mij ook niet?

Blijf lezen, want dit verhaal heeft een happy ending!

De week na Kerst ( yes, goede voornemens! ) besloot ik om in het diepe te springen. Ik schreef me in voor een coaching traject bij een Amerikaanse liefdesexpert en ik ging me verdiepen in de dynamieken tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Wat ik leerde ging ik testen in de ‘’real world’’. Ik ging daten (woehaaa spannend!).

Na date één werd ik gevraagd voor een tweede date. En een derde en een vierde! Hé, dit werkt! Binnen de kortste keren had ik dates met super goede mannen waar ik ook een connectie mee voelde.

Fast forward… een paar jaar later. Wat was het resultaat van mijn sprong in het diepe? Een fantastisch mooie relatie met Chris en twee prachtige zonen. Ik heb een relatie waar ik mezelf kan zijn, die me stimuleert en me laat stralen. Daarnaast leef ik mijn passie en heb ik al duizenden vrouwen geholpen met het vinden van hun partner, waaruit weer baby`s, verlovingen, wereldreizen, leuke avonturen, nieuw samengestelde gezinnen, mooie herinneringen en zoveel meer zijn voortgekomen.

Hoe dan??

Simpel. Deze vrouwen hebben mijn 7-stappen liefdesmethode gevolgd. Liefde hoeft niet ingewikkeld te zijn als je weet hoe de mannelijke relatietijdlijn werkt en hoe je kan gaan daten met succes. En dat deel ik met je in mijn masterclass ‘Mannen beter begrijpen?’ JA dat kan!

 

Denk je nu: ‘Dit klinkt te mooi om waar te zijn?’

Dat begrijp ik. Maar wat je tot nu toe hebt gedaan, heeft niet gewerkt. Anders zou je hier niet zijn.

Je hebt het nog niet opgegeven, toch?

Wat heb je te verliezen?

Er moet iets veranderen en waarom zou je daar niet vandaag mee beginnen?

 

Het vinden van een partner is geen zoektocht naar een speld in een hooiberg. Liefde kan moeiteloos zijn. We hebben er zelf veel meer invloed op dan we zelf denken. We staan onszelf alleen zo vaak in de weg en zo saboteren we onbewust ons liefdesleven. Zo zonde! Dat kan anders!

Dus kies je voor ‘’liefde is ingewikkeld’’ of ga je voor “liefde is moeiteloos”? 

Meld je nu aan voor de GRATIS training ‘Mannen beter begrijpen’

Yes, ik meld me aan!

Wat anderen over Lara zeggen…

Over Lara

Dating- en relatiecoach voor de prachtige, succesvolle & moderne vrouw op zoek naar haar ideale man en een mooie relatie. Ik ben psychotherapeute en gecertificeerd practitioner in de oplossingsgerichte therapie.

Vanuit mijn eigen ervaring met daten (het was niet altijd een pretje!) en een zeer tumultueus relatieverleden, is mijn passie ontstaan om andere vrouwen opnieuw op weg te helpen.

Doordat ik zelf lange tijd geworsteld heb met daten en het vinden van mijn prins op het witte paard ben ik via mijn opleiding op zoek gegaan naar antwoorden. Ik ben me verder gaan verdiepen in het “mannelijke brein”, de oorsprong hiervan en waarom mannen denken zoals ze denken en voelen zoals ze voelen. Een ook hoe wij vrouwen vanuit onze natuur hierop reageren. Een meer dan merkwaardig fenomeen!

Ikzelf heb nu een fantastische relatie met een man die voor me zorgt, die me steunt door dik en dun, die me uitdaagt in mijn professionele leven. Met hem kan ik lachen en huilen. Ik kan bij hem mezelf zijn met al mijn imperfecties. Ook heb ik een heel bijzondere bonuszoon erbij gekregen. En als kers op de taart hebben we daarbovenop vorig jaar samen nog een heel lief zoontje gekregen. 

 

 

Je zit inmiddels vast te popelen om je aan te melden voor de training, of niet 😉?
Oké! Top!
Hier is de knop:

Yes, ik ben klaar voor de liefde!

Nog meer ervaringen van anderen…

Schrijf je nu in voor de GRATIS masterclass 'Mannen beter begrijpen'

maandag 16 januari om 20.00 uur ( maar je kan hem ook later terugkijken )
Yes, ik ben er klaar voor!