Love Talk

LOVE TALK

De magie van vrouwelijke communicatie in de liefde…
Voor singles en dames in een relatie

Communicatie tools en scripts die zorgen voor meer verbinding met je partner in plaats van afstand

N

Merk je dat communiceren met je man ( je partner of je date) moeilijk is en dat niks wat je zegt bij hem lijkt binnen te komen? Je hebt al vanalles geprobeerd maar niks lijkt te werken?

N

Ofwel trekt hij zich terug en doet hij aan “struisvogelpolitiek” ( kop in het zand) ofwel hebben jullie de hele tijd ruzie maar er verandert niks.

N

Heb je al vanalles geprobeerd om de communicatie te verbeteren maar het werkt gewoon niet. Het lijkt wel of er elke keer weer hetzelfde gebeurt (zowel in je relaties als tijdens het daten).

N

Mannen begrijpen je niet en jij hen niet? En het gaat altijd mis met de communicatie, alsof je een andere taal spreekt

N

Je vindt het moeilijk je grens aan te geven en je weet niet wanneer je wel of niet moet spreken

N

Grenzen aangeven heeft geen zin want je man lijkt het niet te begrijpen

N

Tijdens het daten weet je niet hoe je vanuit je vrouwelijke energie kan communiceren

Love Talk

WAT IS HET DOEL VAN COMMUNICATIE MET JE PARTNER?

E

Is het om iets te zeggen wat je denkt of voelt tegen een man, op het moment dat je het denkt en voelt, onder het mom van: "Dit is mijn waarheid", zelfs als de relatie hierdoor eindigt of het daten hierdoor stopt?

E

Is het om te ventileren?

E

Merk je dat je het een uitdaging vindt om uit de zone van beschuldigingen te blijven en dat je spreekt vanuit je triggers in plaats vanuit je krachtige vrouwelijke energie? En je dan ellenlange gesprekken met elkaar hebt waar niks uit komt ofwel dat je hem lange berichten stuurt waar hij dan niet op reageert of net wel en toch komen jullie er niet uit of merk je dat het niet bij hem aan komt. En dat jullie daardoor de emotionele connectie verliezen? En dat er na het gesprek ook niks verandert?

E

En als je aan het daten bent: dan stopt het en daarom durf je niet meer te communiceren of communiceer je net vanuit een ‘’explosie aan boosheid’’

E

En als je een relatie hebt: dan is er vaak ruzie en vinden jullie de weg naar elkaar nog amper terug.

E

Is het doel van communicatie om te reageren vanuit je gewonde vrouwelijke energie en dus je pijn en frustratie aan te geven en zonder je bewust te zijn van hoe het op HEM overkomt en zonder er bewust van te zijn dat dit JOUW trigger is (dit gebeurt onbewust)?

E

Of merk je in bepaalde situaties dat je met je mond vol tanden staat en je durft je waarheid niet meer te spreken.

E

Je zit met je handen in het haar en denkt: Hoe kan ik nu communiceren met mijn date of mijn partner zodat mannen me ook begrijpen zonder ruzie, zonder mezelf te moeten veranderen, dat ik mijn grenzen aan kan geven en daar ook rekening mee gehouden wordt, en zonder dat de man zich terug trekt?

E

En heb je het gevoel dat je soms of vaak explodeert en communiceert op manieren die bij mannen niet werken en onzeker en behoeftig lijken en de aantrekkingskracht schaden

E

Merk je dat er door de manier waarop jullie communiceren net meer afstand komt dan verbinding?

Dan heb ik iets voor je:

Mijn programma: LOVE TALK

Love Talk

Voor wie is LOVE TALK?

LOVE TALK is een trainingsprogramma voor elke zelfbewuste vrouw – single of in een relatie – die wil leren hoe ze haar waarheid kan spreken, haar grenzen kan aangeven vanuit haar vrouwelijke energie en wil communiceren met mannen vanuit haar intuïtie en niet meer hoeft te twijfelen of ze zich uit moet spreken of niet of wat ze zegt juist is of niet en dat ze voor eens en voor altijd kan spreken vanuit een plek van wijsheid en innerlijke kracht. Zachtheid vanbuiten en mega krachtig vanbinnen. Communiceren vanuit haar krachtige vrouwelijke energie waardoor een man gestimuleerd wordt om hier iets mee te doen in plaats van ‘’het ene oor in en het andere oor uit’’.

Door de methoden, tools en scripts die je in dit programma krijgt, wordt de aantrekkingskracht sterker en ontstaat meer emotionele intimiteit bij elke man. ALS hij de juiste man voor jou is. Side note: goede communicatie zorgt ervoor dat de verkeerde mannen zich terug trekken, en dat is een goede zaak! Voor jou!

Wat ga je nog bereiken met dit programma?
Meer innerlijk zelfvertrouwen en spreken vanuit dit vertrouwen en deze kracht ga je voelen in de manier waarop je communiceert, en je je zelf leert uiten op een manier dat het bij een man aan komt – ongeacht hoeveel je misschien nu worstelt met communicatie!

Bij LOVE TALK draait alles om gezonde, krachtige communicatie met mannen die resultaten oplevert!

Deze communicatie werkt voor ALLE MANNEN! Of je nu aan het daten bent met een man of een langdurige relatie hebt.

WAT GA JE LEREN?

Je gaat leren hoe je meer je intuïtie en vertrouwen kan ontwikkelen over wanneer je wel en wanneer je niet moet praten tijdens het daten of in je relatie.

Je krijgt een gedetailleerd script en template om je intuïtie in je te trainen. Training 1 gaat je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen wanneer je gaat spreken en gaat de twijfel weg nemen wanneer je kan spreken en wanneer niet!

Je gaat communicatiemiddelen leren die je helpen het brein van een man te begrijpen en te weten waar hij op reageert en waar hij niet op reageert. Gebruik deze kennis met mannen of je man, om je meer gehoord te voelen, meer verbinding te maken met zijn hart, en heel vaak, om aan je behoeften en verlangens te voldoen.

Je kunt verwachten dat je stopt met worstelen en mompelen met woorden, want je krijgt 43 belangrijke scripts die je helpen hoe je dingen kan zeggen zodat wat je zegt aan komt bij je partner en hij er daadwerkelijk iets mee kan en dat hij zich geïnspireerd gaat voelen iets te doen.

Love Talk

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

N

Als je elke keer weer vastloopt op hetzelfde en je niet verder komt

N

Als je moe bent van het gevoel dat je nooit weet wat je moet zeggen in lastige situaties met de mannen waarmee je date of je huidige man.

N

Als je niet weet wat je precies kan zeggen in een bepaalde situatie en of je wel iets moet zeggen

N

Als je merkt dat jij verbaal heel sterk bent en je partner ( of man waarmee je date ) zich dan terug trekt of verdwijnt ( ja maar ik mag toch wel mijn grens aangeven?)

N

Als je partner ( of man waarmee je date ) je niet laat uitspreken of dat jij nooit aan het woord kan komen en je dan gewoon zwijgt maar eigenlijk je noden niet vervult worden

N

Als je weet dat je iets wilt zeggen om je grenzen te beschermen, maar merkt dat je op zoek bent naar de juiste woorden.

N

Als je twijfelt en je intuïtie vaak in twijfel trekt - "Moet ik iets zeggen in deze situatie of niet?"

N

Als je het gevoel hebt dat je altijd pas met de krachtigste reacties komt NADAT het moment voorbij is (ik ken dit vervelende gevoel zo goed!)

N

Als onderwerpen als seks, geld & grenzen je angst opwekken en je niet weet hoe dit te communiceren zodat het een gesprek wordt in plaats van een discussie zonder resultaat en je al je kracht weg geeft!

Als je ja hebt gezegd op een van de bovenstaande vragen, dan mag je waanzinnig enthousiast worden, want dit gaat je liefdesleven transformeren!

Love Talk

Onderwerpen waar we het over gaan hebben zijn:

E

Je gezonde behoeften & wensen uiten

E

Erkenning van je behoeftes door de man waarmee je date of je partner

E

Situaties waarin je niet spreekt & waarin je wel spreekt

E

Hoe ‘’kritiek’’ communiceren

E

Een verwachting versus jouw basis behoefte en daarover communiceren

E

Het uitdrukken van positieve gevoelens & negatieve gevoelens

E

Seks en fysieke grenzen

E

Wat betekent het om tot een man zijn hart te spreken en waarom doen we dat?

E

Waarom is emotionele veiligheid zo belangrijk wanneer we communiceren en hoe zorgen we voor deze emotionele veiligheid?

E

Het brein van een man en een vrouw werken anders wanneer het over communicatie gaat en de manier waarop we informatie processen

E

Grenzen aangeven zonder angst

E

Praten over geld

E

Hoe deel je je gevoelens zodat een man je gevoelens kan begrijpen

E

7 magische tools die je kan gebruiken om te communiceren met het hart van een man

E

De droomvrouw tool

E

Magische scripts die werken bij een man (geformuleerd expert zinnen samengesteld door Lara)

E

Wat doe je wanneer je meer tijd, aandacht, berichten, intimiteit wilt van je partner of man waarmee je date. Hoe communiceer je dit?

E

Wat als hij zegt dat hij gaat bellen en hij doet het niet. Wat communiceer je dan vanuit je vrouwelijke energie

E

Hoe communiceren om spanning op te lossen of discussies te verminderen?

Dit is hoe dames dit programma hebben ervaren:

Love Talk
Love Talk
Love Talk

WAT KRIJG IK ALS IK ME AANMELD?

Training 1: Praktische tools die ervoor zorgen dat jouw woorden ook bij hem binnen komen

Sessie 1 gaan we meer naar de praktijk toe om mannen beter te begrijpen en hoe mannen en het brein van een man werkt als het gaat over communicatie en zodat je communicatie ook aankomt en mede zorgt voor die emotionele connectie.
Je krijgt toegang tot scenario’s en hoe je in deze situatie gaat communiceren zodat je tot het hart van een man gaan spreken.
We gaan ook werken met voorbeelden uit het echte leven.

Training 2: Wanneer spreek je je uit & wanneer kan je het beter loslaten?

In de tweede sessie geef ik je een exact model dat je kan gebruiken om te beslissen of je iets moet zeggen of niet tijdens het daten of in je relatie zodat al je zelftwijfel daarrond verdwijnt.
Elke dag zien we relaties doodbloeden, omdat een vrouw haar behoeften en verlangens niet aan haar man heeft gecommuniceerd of niet durft te communiceren.
Of het niet bij hem binnen kwam of hij het niet begreep. Wat hij niet wist dat ze nodig had, kon hij niet waarmaken. Of wat niet bij hem binnen komt gaat hij niet veranderen.
Het tegenovergestelde is ook waar.
We zien ook dat veel relaties of potentiële datingscenario’s uit de hand lopen OMDAT wat een vrouw zei niet bij een man aankomt.
Daarom zullen we in deze sessie leren hoe we onze intuïtie kunnen volgen wanneer je iets moet zeggen en wanneer je niets moet zeggen.
Alleen al sessie 1, als je deze goed implementeert, zal je liefdesleven veranderen!

Training 3: Concrete scripts die werken (bij de juist “gezonde” man)

Live sessie 3 zit vol met gouden scripts die je gaan helpen bij alledaagse situaties die je tegenkomt tijdens het daten of in je relatie.
Deze scripts zal Lara mee nemen in de live.

Training 4: De 3 pijlers van communicatie 

We spreken niet alleen met onze woorden – we ‘spreken’ ook met onze lichaamstaal, gebaren, gezichtsuitdrukkingen… En op een dieper niveau ‘spreken’ we ook met onze Energie!
Ik ga het tijdens deze live hebben over de 3 pijlers van communicatie en hoe je deze kan gebruiken in romantische relaties.

Love Talk

JOUW INVESTERING?

De waarde die in dit programma wordt geboden, is onbetaalbaar. Het heeft mijn liefdesleven compleet verandert. Van relaties met conflict naar relaties met rust en die basis leg je al tijdens het daten!

Stel je eens voor dat je niet langer aan jezelf gaat twijfelen wanneer het gaat over communicatie met je partner, je jezelf kan en mag uiten zodat het ook effect heeft op een man?

Dat je precies weet wat je moet zeggen als je in een moeilijke situatie zit met een man?

Dit programma werkt voor ALLE mannen!

Stel je eens voor dat door de juiste communicatie je meer verbinding gaat voelen en meer intimiteit is (of de intimiteit terug komt) en meer harmonie zodat een man ook voor je blijft kiezen? Of je nu een relatie hebt of aan het daten bent.

Stel je eens voor dat jij een queen kan zijn die zelfverzekerd en met lef kan communiceren en haar grenzen aangeven en moedig kan zeggen wat ze wil of wat ze niet wilt.

Dit programma is 555 euro waard met alles wat je krijgt. En we bieden het nu aan voor 125 euro.
Dit programma gaat je liefdesleven compleet een andere wending geven omdat jij gaat leren hoe je kan communiceren vanuit jouw krachtige vrouwelijke energie en vandaaruit (weer) verbinding maakt met je partner of met je date.

DE MAGIE VAN VROUWELIJKE COMMUNICATIE IN DE LIEFDE.

Zowel voor vrouwen die daten als vrouwen in een relatie.

 

En dit voor NU 125 euro

Love Talk

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je ontvangt een e-mail waar je al de info zal terugvinden en hoe je toegang krijgt tot de leeromgeving

Kan ik terugbetaling krijgen?

Terugbetaling is niet mogelijk. De lives zijn namelijk gegeven en deze kan je niet terug sturen. Wij leveren een niet inruilbare dienst. Je doet jezelf geen plezier als je enkel je dikke teen in het water steekt. Je bent ofwel all-in ofwel helemaal niet. Je liefdesleven zal enkel veranderen als je je volledig engageert voor je eigen groei. Je verdient het om er ALL-IN voor te gaan.