+31634853824 lara@liefdesschool.com
Home » Blog » Geen categorie » Hoe ga je van een toxische naar een gezonde relatie

Hoe ga je van een toxische naar een gezonde relatie

door | 29 jun, 2022 | Geen categorie

Barbara is mama van 3 kinderen en ze komt uit Oudenaarde en is 37 oud. Voor Barbara bij mij kwam had ze een tumultueus relatie verleden, een scheiding en daarna een toxische relatie.
Barbara haar grootste struggle was zoals ze zegt: alles wat het relationele betreft. Geloven dat ze opnieuw kon beginnen met haar kindjes en een goede man. Het vertrouwen in relaties was helemaal weg en de angst om niet elke keer in de pleaser rol terecht te komen. Ze wilde ook graag los komen van toxische relaties. Barbara is bediende en boekhoudster en ze heeft een ongelofelijke weg af gelegd op een paar maanden tijd en ze ging van single, niet meer goed weten waar te beginnen met het daten naar de mooie relatie die ze nu heeft met Lorenzo. ❤️Ze heeft nu een exclusieve relatie met Lorenzo.
Daarom kijk ik er zo naar uit om Barbara vandaag haar verhaal met jullie te laten delen om je zo te inspireren dat het ook mogelijk is voor jou.

 
Wil je dit zelf ook gaan ervaren? Meld je dan aan voor het gratis Webinar:
Hoe word je een magneet voor jouw droomman?
🧲

Al 470 dames hebben zich aangemeld en ik heb maar plek voor 500 dames dus wees er op tijd bij.

 

Waar gaan we het in dit webinar over hebben?
✅ Hoe je jouw droomman als een magneet naar je toe trekt
✅ Hoe je je power weer kan terugvinden door het omarmen van je krachtige vrouwelijke energie (vs je gewonde vrouwelijke energie)
✅ 2 oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man
Wanneer is het webinar?                                                                                                                                                        4 juli om 20.00u
Hoe kan je je aanmelden?                                                                                                                              https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/inner-circle-love-queen

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

Ben jij een ijskast in de liefde?

Ben jij een ijskast in de liefde?

✅Vind je het leuk als mannen achter je aan komen? En als ze dat doen dan vind je ze niet meer leuk?
✅Val je op de mannen waar je ‘’hard voor moet werken’’?
✅Vind je meestal de mannen leuk die jou niet leuk vinden?
✅Of verwacht je dat mannen je behandelen als een koningin en alles voor je doen maar je wilt niet je hart openen en hen je echte authentieke zelf laten zien? Want je bent bang om je zwakke, chaotische, kwetsbare, minder leuke kant te laten zien?
✅Weet je perfect wat je niet ondelhandelbare eigenschappen zijn bij een man en wat je verwacht van hem maar je wilt je niet voorstellen hoe het zou zijn om in zijn schoenen te lopen en zodoende ook gaan kijken en bevragen wat zijn noden en verlagen zijn van een vrouw die hij het hof maakt?
✅Vind je het fijn om bevestiging te krijgen van een man maar je vindt het moeilijk om van hem te ontvangen of om hem op hulp te vragen en hem zo het gevoel te geven dat hij belangrijk voor je is en hem het gevoel te geven dat je hem nodig hebt in je leven?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin