+31634853824 lara@liefdesschool.com
Home » Blog » Geen categorie » Ben jij een vrouw waar mannen bergen voor verzetten?

Ben jij een vrouw waar mannen bergen voor verzetten?

door | 13 jan, 2022 | Geen categorie, Vrouwelijke energie

Vrouwelijk zijn is GEEN deurmat zijn

Vaak verwarren wij dames “vrouw zijn” en “vrouwelijk zijn “ met een DEURMAT zijn!

We denken vaak dat het enkel gaat over zacht en lief zijn en kwetsbaar zijn en niet om: een eigen mening en stem hebben.

Dat is een verkeerd beeld en een vertekend imago van de vrouwelijke vrouw. De vrouwelijke vrouw is zowel zacht, warm en open als een echte diva .

Wat wilt zeggen dat ze de kracht in haar heeft om op te komen voor haarzelf , voor waar ze in gelooft en dit ook uit te kunnen uitdrukken en niet bij het minste zomaar om te buigen is, op voorwaarde dat ze haar woorden wijselijk kiest zodat een man haar kan begrijpen.

Je kan je niet veroorloven om met een open hart rond te lopen zonder dat dit ondersteund wordt door een even sterke ruggengraat, grenzen en innerlijke kracht.

Eigenlijk gaat “vrouwelijk zijn” over: zo sterk zijn aan de binnenkant, zodat je zonder angst je beschermingsmuur die je rond je hart hebt gebouwd kan afbreken.

NU, dat is vrouw zijn, een vrouw waar mannen bergen voor verzetten! Krachtig aan de binnenkant en zacht en vrouwelijk aan de buitenkant.

Wanneer jij weet hoe je die innerlijke vrouwelijkheid kan gaan aanwakkeren (want we hebben die al in ons) en hoe dit je hele liefdesleven kan veranderen met als resultaat die mooie man in je leven die volledig voor jou kiest die vanuit zijn mannelijke energie zich aangetrokken gaat voelen tot jouw vrouwelijke energie.

Dit heeft letterlijk mijn hele dating leven op zijn kop gezet, waardoor de mannen vielen voor me als bosjes

Wil jij ook weten hoe jij je liefdesleven een compleet andere wending kan geven?

 

Hou dan volgende week je e-mail in het oog of stuur me een berichtje via lara@liefdesschool.com. Ik heb een TRAINING OPGENOMEN OVER VROUWELIJKE ENERGIE en ga deze volgende week met jullie delen… HELEMAAL GRATIS! (ter waarde van 199 euro). Op deze manier geef ik terug aan mijn community van fantastische vrouwen.

Je kan je ook aanmelden voor mijn Facebook pagina Lara’s Angels. Dit is waar al de magie plaatsvindt https://www.facebook.com/groups/668358583629442/

 

Voor inspiratie volg je me al op Instagram?
𝕃𝕒𝕣𝕒’𝕤 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖𝕤𝕤𝕔𝕙𝕠𝕠𝕝 💙💕 (@dating_relatiecoach_lara) • Instagram-foto’s en -video’s

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

Ben jij een ijskast in de liefde?

Ben jij een ijskast in de liefde?

✅Vind je het leuk als mannen achter je aan komen? En als ze dat doen dan vind je ze niet meer leuk?
✅Val je op de mannen waar je ‘’hard voor moet werken’’?
✅Vind je meestal de mannen leuk die jou niet leuk vinden?
✅Of verwacht je dat mannen je behandelen als een koningin en alles voor je doen maar je wilt niet je hart openen en hen je echte authentieke zelf laten zien? Want je bent bang om je zwakke, chaotische, kwetsbare, minder leuke kant te laten zien?
✅Weet je perfect wat je niet ondelhandelbare eigenschappen zijn bij een man en wat je verwacht van hem maar je wilt je niet voorstellen hoe het zou zijn om in zijn schoenen te lopen en zodoende ook gaan kijken en bevragen wat zijn noden en verlagen zijn van een vrouw die hij het hof maakt?
✅Vind je het fijn om bevestiging te krijgen van een man maar je vindt het moeilijk om van hem te ontvangen of om hem op hulp te vragen en hem zo het gevoel te geven dat hij belangrijk voor je is en hem het gevoel te geven dat je hem nodig hebt in je leven?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin