Creëer een liefdesleven die je laat stralen!

Ik heb nu een gratis ebook geschreven voor zowel single dames die op zoek zijn naar de redenen waarom ze single zijn EN wat ze eraan kunnen doen, als dames in een relatie die graag willen ontdekken waarom hun relatie nu niet loopt EN wat ze eraan kunnen doen!

Klinkt dit herkenbaar voor jou als single?

 • Je bent het zat om emotioneel onbeschikbare mannen aan te trekken die zich niet willen binden
 • Je voelt je onzeker over daten omdat je vaak geghost wordt
 • Je geraakt te gehecht aan mannen en je hart is al een paar keer gebroken
 • Je voelt je vaak ongemakkelijk tijdens het daten omdat mannen te opdringerig worden en te snel willen gaan of dat het net te traag lijkt te gaan en er verder niet veel progressie in zit
 • Je bent zelfverzekerd op andere vlakken in je leven, maar als je een man leuk vindt is dat vertrouwen weg of vind je het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven
 • Je hebt het gevoel dat de liefde niet voor jou is weggelegd. Je denkt dat je 'die ene' misschien niet zal kunnen vinden omdat je al zoveel hebt geprobeerd

Klinkt dit herkenbaar voor jou als vrouw in een relatie?

 • Je bent het zat om degene te zijn die altijd 'de leiding neemt' in de relatie om romantische dates of vakanties te plannen en je zou willen dat hij dat meer deed
 • Je weet dat je je best doet voor je man, maar als je hem nodig hebt, is hij er niet voor je
 • Je zou willen dat je huwelijk of relatie meer bloeit. Dat er meer verbondenheid en passie was en dat jij en je man beter zouden communiceren...
 • Je hebt vaak het gevoel dat je meer verdient - meer verbinding, meer intimiteit, meer seksualiteit
 • Hij zegt dat hij iets gaat doen maar als puntje bij paaltje komt doet hij het niet
 • Je merkt dat hij afstand neemt terwijl je zoveel voor hem doet
 • Je twijfelt of het nog wel goed kan komen tussen jullie, je hebt al van alles geprobeerd en niets werkt.

Mijn verhaal

Mijn naam is Lara van Dongen, dating- & relatie expert voor prachtige vrouwen die verlangen naar een relatie waar ze van binnen uit kunnen stralen.


Maar ook mijn liefdesleven is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest…


Ik was de koningin in het aantrekken van emotioneel onbeschikbare mannen. Jarenlang kon ik niet begrijpen dat ik als slimme succesvolle vrouw nog steeds chronisch single was. Ik had toch alles goed op de rit?


Totdat ik mezelf ging verdiepen in relaties en de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie en welke impact dit heeft tijdens het daten en ook in je relatie. Ik ontdekte hoe mijn eigen ‘’interne keuken’’  me chronisch single maakte. En HOE ik dit anders kon gaan doen. Wat ik ontdekte en leerde transformeerde me als vrouw, maar ook zeker als mens.


En korte tijd na dit werk te doen, kwam ik Chris tegen. We hebben een relatie die me vervult, die me gelukkig maakt, die me uitdaagt en me een beter mens maakt. En soms plakken we elkaar achter het behang haha.


Zo begon ik met Lara`s Liefdesschool en ontwikkelde ik mijn 7-stappen liefdesmethode, ging deze methode ‘’uittesten’’ met een pilotgroep, en daaruit is mijn Lara´s Liefdesschool Community ontstaan.


Als psychotherapeute help ik vrouwen met succes in de liefde, of je nu single bent of een relatie hebt. Ik wil je als prachtige vrouw uitdagen je hart te volgen, ookal is dat super spannend, en erop te vertrouwen dat liefde ook voor jou is weg gelegd.


Ik vind het fantastisch om te zien hoe vrouwen weer gaan stralen in hun liefdesleven omdat ze zichzelf helemaal omarmen vanuit hun vrouwelijke energie. That is what I do  & LOVE! EN: Ik ben er heel goed in (zegt deze Belg met de grootste bescheidenheid haha ).


1000den vrouwen heb ik de afgelopen jaren al geholpen hun liefdesleven te transformeren.


En dat is mijn WHY! Weet je hoe fantastisch het voelt als je een foto krijgt van 1 van je dames van hun romantische vakantie in Rome al zoenend op een terrasje? The best feeling everrr!

“Met liefde creëer ik RIJKDOM”

Wat klanten over mij zeggen

 Jij hebt mijn leven veranderd! Tussen Daniel en mij gaat het fantastisch. Alles gaat vanzelf.  En dat voelt zo anders dan voorheen. Na 4 maanden bij jou in de groep Daniel ontmoet en ik kan eerlijk zeggen: ik had nooit verwacht dat op deze manier een verbinding voelen mij nog  onmogelijk leek. Na 1,5 jaar nog steeds even gelukkig. We wonen nu 6 maanden samen en ook dat voelt alsof we nooit anders hebben gedaan. Zo dankbaar voor wat ik van jou geleerd heb en nu net terug van onze vakantie samen zonder kinderen. Wat hebben we genoten!

Karin
Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Een man die volledig voor me gaat. Hij wilt me zien, organiseert weekendjes weg, bloemen heb ik van mijn ex nooit gekregen! En vandaag weer bracht Sven me een een bos rode rozen. Ik wist al vanaf het begin toen ik bij je begon dat ik dingen anders zou moeten doen maar dat dit het resultaat zou zijn, een man die me op deze manier behandelt, had ik zelfs niet durven dromen. Dankje Lara. Ik geniet!
Anoniem
Ik voel weer zo een connectie tussen ons. Ik zie nu echt in dat ik echt de controle niet kon loslaten en dat ik hem pushte om dingen te doen. Nu ik weet hoe ik hem kan inspireren in plaats van pushen is het echt zoveel gemakkelijker en hij doet het vanzelf. Gisteren kwam G naar me toe je nam me vast en zei: jij bent weer mijn meiske  Ik zat zo in mijn gewonde vrouwelijke energie en daarmee joeg ik hem weg. Dat zie ik nu zo goed. Thanks Lara voor de inzichten. Voelt zo goed om weet naar elkaar toe te groeien
Naomi

Dit is wat je gaat leren (singles):

 • Wat de reden is dat je nog steeds single bent
 • Hoe je dit kan omdraaien
 • Praktische tips hoe je meer in je vrouwelijke energie kan zijn
 • Wat maakt dat het je nu NOG niet lukt
 • De eerste stap naar een succesvol liefdesleven

Dit is wat je gaat leren (relaties):

 • Waarom je relatie stagneert: ontdek in mijn ebook de kernproblemen
 • Hoe je dit kan veranderen
 • De eerste stap naar een succesvolle relatie
 • Praktische tips hoe je meer in je vrouwelijke energie kan zijn (inclusief podcastaflevering)
 • Hoe jij nu onbewust je relatie saboteert

Wat anderen over Lara zeggen...

Lieve Lara, I said YES <3

Glen heeft me gisteren gevraagd!!! Je bent buiten mijn familie de eerste met wie ik dit wil delen. Want dit is jouw verdienste, dit is dankzij jou. Ik wil je hier zo voor bedanken want ik weet dat dit zonder jou nooit was gebeurd. Dan hadden mijn eigen liefdesblokkades en belemmerende gedachtes dit gesaboteerd. Dat weet je al ;), en nu kan ik hier zo van genieten :)

Je bent echt sowieso uitgenodigd voor onze trouw!

Isa

Lieve Lara, ik wil je even een bericht sturen om je te laten weten hoe een fantastische vakantie Werner en ik hebben gehad. Geen ruzies en ik was echt zo in mijn krachtige feminine energie. We zijn zo naar elkaar toe gegroeid en hebben weer die emotionele intimiteit ook. Ik ben nu 3 maanden Love Queen en onze relatie is helemaal tegengesteld aan toen ik bij je begon. We hebben jaren gesukkeld. We konden elkaar echt niet meer vinden. En als ik nu kijk na 3 maanden hoe ik nu meer dan ooit mezelf kan zijn EN zo kan genieten van onze relatie. Maar ik zie ook echt dat W steeds meer in zijn mannelijke energie stapt en dat geeft me zo veel rust. Dit voelt echt zo moeiteloos (zoals jij altijd zegt!) ja het bestaat echt <3

WD

Ik had echt een hekel aan die afstand tussen mijn echtgenoot en mij. Die koelheid en het werd alleen maar erger. Nu ik je stappen doe merk ik dat hij weer opener is. Deze morgen zei hij dat ik anders ben en of ik zin had een dagje naar zee te gaan. Ik was verbijsterd. Ik heb al zoveel gedaan van Wakker zijn liefde. En het lukt goed. Had ik niet verwacht!

Anoniem

Grijp nu je kans:

Download het gratis ebook over de redenen waarom je liefdesleven niet loopt zoals je wilt!