+31634853824 lara@liefdesschool.com
Kopie van Ontwerp zonder titel

Van dating DUMMIE naar meeting mister YUMMIE

8-DAAGSE LIVE

N
Verlang je naar een leuke man waarmee je samen gezellige uitstapjes mee kan doen?
N
Wil je verandering brengen in je liefdesleven maar lijkt dat maar niet te lukken?
N
Wil je weer seksueel intiem zijn met iemand waarvan jij houdt en hij van jou?
N
Al maanden of jaren hou je de boot af van de liefde en hoewel je soms weer de moed vindt om te daten, is het steeds opnieuw een ontgoocheling?
N
Ben je bang dat je nooit jouw ideale man zal vinden?
N
Ben je bang om geen kinderen of kleinkinderen te hebben rondom de kerstboom later?
N
Durf je niet uitspreken dat single zijn soms gewoon echt “KUT” voelt?
N
Of ben je net single en heb je net je scheiding achter de rug?
N
Doet het je pijn om verliefde koppeltjes hand in hand te zien lopen in het park?
N
Wil je je ex terug? Of doet het pijn om je ex met een ander te zien?
N
Wil je iemand die naar je luister als je ’s avonds thuis komt na een moeilijke dag en je een knuffel geeft en zegt dat het goed komt?
N
Ben je al op leeftijd en denk je: voor mij is het te laat voor de liefde?
N
Wil je niet iemands minnares zijn of blijven?
N
Schaam je je omdat je single bent?
N
Wil je diep in je hart weer de liefde voelen van iemand anders?
N
Ben je het zat om de zoveelste keer afgewezen te worden door mannen?

Ik weet dat het anders kan voor jou. Ik heb zelf jarenlang geworsteld met daten en het vinden van mijn ideale man. Dus ik weet hoe jij je voelt en ik weet hoe frustrerend dit is. Maar ik weet ook dat jij daar, net zoals ik, verandering in kan brengen.

Zoveel jaar geleden was ik het zat om weer de zoveelste avond alleen op de bank te zitten.
Tijdens de periode dat ik single was heb ik geleerd om alleen te zijn en daar ook intens van te genieten.
Maar toch voelde ik een gemis. Ik wilde ook graag met mijn man op reis, het gevoel hebben om een deel te zijn van een gezin, samen lekker gezellig te gaan eten, een museum mee te pikken of lekker een weekendje samen weg met ons tweetjes of de kinderen. Dat WILDE ik! Waarom kon dat bij iedereen en gebeurde dit niet bij mij?

Waarom kwam ik geen leuke mannen tegen en als ik ze tegenkwam dan werd het al snel helemaal NIETS. Emotioneel onbeschikbare mannen, bad boys, hij woonde te ver of te dichtbij, ik voelde me niet aangetrokken of hij voelde geen aantrekking, hij was niet “mijn type”, …

Ik dacht bij mezelf: er moet iets veranderen! Het kan toch niet zijn dat ik als, zelfstandige, succesvolle vrouw niet succesvol kan zijn in de liefde?

Dus ik ging op onderzoek uit, ik wilde dit doorgronden. Wat deed ik verkeerd? Ik ging me via mijn opleiding tot psychotherapeute verdiepen in mannelijke en vrouwelijke energie en de dynamieken in relaties. Nadat ik bovendien een Amerikaanse personal coach onder de arm had genomen, viel het kwartje.
Ik ging daten met nieuwe inzichten en BAMMM, ik zag en voelde direct resultaat. Plotseling werd ik benaderd door kwalitatieve mannen (het overrompelde me) en wist ik ook hoe ik dit moest gaan aanpakken.

En toch worstelen zoveel dames met ditzelfde probleem. “Ik kom gewoon geen leuke man tegen die bij mij past”. Dit hoor ik zo vaak.

Dat is uiteindelijk de reden geweest waarom ik andere vrouwen ben gaan vertellen, hoe ik het gedaan heb en welk pad ik ben gaan volgen en welke stappen ik gezet heb, om nu een gelukkige relatie te hebben met mijn partner.

Als psychotherapeute i.o en als practitioner in de oplossingsgerichte therapie heb ik al vele vrouwen geholpen hun weg te vinden naar hun partner en deze vrouwen zijn nu gelukkig in hun relatie.
Daar zijn dan weer huwelijken, kinderen en kleinkinderen van gekomen. Kortom, vele gelukkige gezinnen, in welke vorm dan ook. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt.

N
Ook deze vrouwen waren bang om zich opnieuw te verliezen in de liefde.
N
Ook deze vrouwen voelden zich gefrustreerd.
N
Ook deze vrouwen hadden een moeilijke scheiding achter de rug.
N
Ook deze vrouwen wilden graag een ring om hun vinger of wilden graag nog aan kinderen beginnen.
N
Ook deze vrouwen voelden zich soms onzeker of kwetsbaar.
N
Ook deze vrouwen dachten: dit lukt me nooit, ik heb al van alles geprobeerd!
N
Ook deze vrouwen waren het zat om alleen te zijn.
N
Ook deze vrouwen wilden geen oude vrijster worden.
N
Ook deze vrouwen voelden zich soms afgewezen door mannen of waren teleurgesteld in mannen.
EN ook deze vrouwen zijn allemaal bovenal LEFGOZERS. Omdat ze de DURF hebben om ondanks hun angsten en teleurstellingen er toch vol voor te gaan! Al deze vrouwen die ik begeleid heb hebben een transformatie doorgemaakt in hun liefdesleven. Omdat ik weet dat mijn werk WERKT.

Deze vrouwen staan nu sterker in hun liefdesleven dan ooit tevoren.
Ze staan bovendien ook met meer zelfvertrouwen in het leven en voelen zich aantrekkelijker en dit heeft dan ook weer een positieve invloed tijdens het daten. Deze vrouwen zijn gegaan van single, naar daten, naar het vinden van hun ideale man, naar een mooie en gebalanceerde relatie waar ze altijd van hebben gedroomd. Tijdens dit proces hebben ze ook meer geleerd over zichzelf en hun liefdesangsten en hoe om te gaan met hun emotionele triggers om zo weer sterker in relatie te kunnen staan met hun huidige partner.

Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Inner Circle Love Queen
Hun liefdesleven is zoals nooit tevoren. Elke week ontvangen ze bloemen van hun man of worden ze verrast met een ontbijt op bed, een ontspannende voetmassage op de bank, knuffelen in bed, iemand die hun na een zware dag zegt dat alles goed komt, hun thee brengt in de badkamer,…
Kortom: ze worden heerlijk in de watten gelegd en op handen gedragen door hun ideale man. Hoe geweldig is dat? En dit is ook mogelijk voor jou

Dit is Sarah DR. haar verhaal:
Voordat ik Lara leerde kennen had ik geen liefdesleven. Ik dacht steeds: ik heb gewoon geen geluk in de liefde. Ik had al een aantal jaren geen relatie of partner meer gehad en ik had de hoop opgeven. Ik verlangde wel naar een relatie en iemand om mijn leven mee te delen na mijn scheiding.
Ik kwam toevallig in contact met Lara. Het voelde goed en ik besloot om te investeren in 1 van haar coaching programma’s. Ik weet nog goed hoe nerveus ik was toen ik de aankoop deed. Dit is toch wel een behoorlijk bedrag en ik was bang om zoveel geld te investeren in mijn liefdesleven. Natuurlijk wist ik ook dat ik iets moest ondernemen en daarvoor was een andere aanpak nodig. Hetgeen ik in het verleden heb gedaan werkte duidelijk niet en ik besefte dat ik hulp nodig had.
Ik kan nu zeggen dat ik na 6 maanden circulerend daten een exclusieve relatie heb met een man die mij als een koningin behandelt, mij helpt met mijn dochters, mee helpt met het huishouden, regelmatig een boeket rozen voor me mee brengt.
Ik kan nu met trots zeggen dat ik met Lara gewerkt heb. De initiële investering heb ik al meer dan dik terug in geld en liefde.

De reden waarom jij single bent kan zoveel oorzaken hebben:

$

Je liefdesangsten of blokkades

$
Je dating mindset
$
Je kindertijd
$
Je zelfvertrouwen
$
De mannen die jij aantrekt
$
In hoeverre je mannen en hun keuze voor een partner begrijpt
$
Je een gever bent of niet
$
Of je rode vlaggen herkent ja of nee
$
Of je circulerend gaat daten
$
Omdat je simpelweg niet gaat daten
$
Je familiale achtergrond
$
De manier waarop je offline of online gaat daten
$
De manier waarop je communiceert
$
Je relatie met intimiteit en seks
$
De keuzes die je maakt op basis van de chemie die je voor een man voelt
$
Je emotionele triggers
$
Hoe je aantrekking bij een man creëert
$
Wat jouw grenzen zijn en hoe je deze communiceert
$
Hoe jij reageert als je plotseling niets meer van hem hoort
$
Omdat je nog geen online profiel hebt gemaakt
Zoals je ziet kunnen er zoveel redenen zijn waarom jij nog single bent.

Maar als jij weet HOE je moet gaan daten, ga ook jij jouw ideale man ontmoeten en het leven leiden dat jij echt wilt samen met je partner. Een mooi leven met jouw ideale man. Zou dat niet heel erg fijn voelen voor jou?

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Dating & relatie coach (1920 x 650 px)

Wil je zelf ook je ideale man in je leven?

8 dagen lang ga ik samen met jou LIVE en gaan we jouw liefdesleven transformeren. Ik ga je vertellen hoe ik mijn liefdesleven compleet heb omgedraaid en welke stappen ik precies heb gezet zodat ik ging van: daten met mannen die niet bij me pasten naar mannelijke energie mannen die zich aangetrokken tot me voelden, tot de partner die ik nu heb.

Ik ga je exact vertellen wat ik heb gedaan en dat vele van mijn dames hebben gedaan om nu die mooie verbindende relatie te hebben. En als het voor hen kan kan het ook voor jou.

Wat gaan we precies doen tijdens de 8 LIVE dagen?

Met wat voor een vrouw daten mannen graag
Hoe een eerste online gesprek voeren: wat zeg ik en wat niet
De eerste en tweede date
Berichten of bellen of helemaal niet
Wat als ik niks van hem hoor
Het relatiegesprek
Seks of niet?
Ik begrijp niks van een man. Mannen beter begrijpen
Waarom zou een man zich binden en wanneer gaat een man zich met jou binden
De eerste paar maanden daten: wat betekent dit? De mannelijke relatietijdlijn
Is liefde een fluitje van een cent?

 

Zoals je ziet gaan we stap voor stap aan de slag met de manier waarop jij gaat daten. Tijdens de eerste paar dagen gaan we dieper in op het eerste online gesprek en de eerste en tweede date en hoe je dit moet aanpakken zodat jij je comfortabel gaat voelen tijdens het eerste contact.

Ook gaan we kijken of jij een high of low value vrouw bent voor een man en hoe een man jou dan ervaart en hoe je dan als high value vrouw kan gaan daten.
Later gaan we onderzoeken in hoeverre jij getriggerd wordt als je niets van hem hoort en hoe je hier dan, in gedrag, mee omgaat zodat hij zich alleen maar meer geïntrigeerd voelt en weer contact met je opneemt.
We gaan ook bekijken wanneer en hoe je je grenzen kan communiceren tijdens het daten en wanneer je beter niets kan zeggen. Een goede communicatie, in de juiste energie en met de juiste timing doet wonderen bij een man.

Ga jij voor intieme seks of eerder voor een one-night stand en welke invloed zal dit hebben op de emotionele connectie die een man met jou maakt en of hij echt een relatie met jou wil of niet. Hier is timing heel belangrijk! Seks kan je maken of kraken.
Heb je altijd al mannen beter willen begrijpen? Dan is dit je kans! Ik ga namelijk verder in op de manier waarop mannen aantrekking voelen, hoe je deze aantrekking kan aanwakkeren en wat mannen nodig hebben. Niet wat ze willen, maar wat ze nodig hebben om jou te zien als hun ideale vrouw.

Meld je hier aan voor DATING DUMMIE naar meeting MISTER YUMMIE… en ontdek hoe ook jij kan gaan daten met succes.

Deze 8 LIVE dagen zijn LOVE CHANGING. Het toepassen van deze kennis heeft mijn liefdesleven compleet veranderd en dat gaat ook bij jou gebeuren.

 

Van DUMMIE naar YUMMIE voor slechts 125 euro… Waar we 8 dagen samen LIVE gaan.

Dit is je kans om te gaan voor niets anders dan het beste. Een kans om je liefdesleven weer nieuw leven in te blazen. Dit is je kans om weer die mooie partner in je leven te hebben. Ga voor je droom, ga voor jouw droomman.

Dus waar wacht je nog op? Je kan al de liefde hebben in je leven die je maar wilt. Je kan moeiteloos je eigen mooie relatie creëren.

Jij kan dit en ik kan niet wachten om jou te helpen.

Ik hoor met veel liefde van je.

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt het en hoe lang duurt het?

Ik kom 8 keer live verspreid over 3 weken.

Wanneer je je aanmeld zullen de exacte data in de FB groep staan. Als je er niet live kan bij zijn is dat helemaal ok, er is sowieso een replay.

2. Wanneer starten we?

We starten 23 januari met de eerste live. De andere data kan je terugvinden in de FB groep als je je aanmeldt.

3. Voor wie is het programma?

Vrouwen die single zijn en hun liefdesleven willen veranderen

4. Ga ik resultaat behalen?

Wanneer je de tools volgt die ik je aanreik, ga je zeker resultaat halen. Je moet wel bereid zijn om je tijd te investeren hierin en om open te staan voor verandering. Voor de ene vrouw gaat het trager, voor de andere sneller. Elke vrouw heeft haar eigen ritme, maar als je bereid bent je hart en ziel in dit werk te stoppen ga je zeker resultaat behalen.

5. Kan ik terugbetaling krijgen?

Terugbetaling is niet mogelijk. De lives zijn namelijk gegeven en deze kan je niet terug sturen. Wij leveren een niet inruilbare dienst. Je doet jezelf geen plezier als je enkel je dikke teen in het water steekt. Je bent ofwel all-in ofwel helemaal niet. Je liefdesleven zal enkel veranderen als je je volledig engageert voor je eigen groei. Je verdient het om er ALL-IN voor te gaan.

6. Wat als het de investering niet waard is?

Mijn privéklanten betalen vele malen meer dan deze investering.
Geld is energie. Waaraan je je geld spendeert, weerspiegelt waar je prioriteiten liggen. Je kan je geld uitgeven aan mooie schoenen of jurken of een etentje OF word jij de vrouw die getrakteerd wordt op etentjes en jurken cadeau krijgt van haar man. Je kan het aan een ring uitgeven OF je kan de vrouw worden waar een man graag een ring aan wilt schenken.
Als je liefdesleven prioriteit is dan is deze investering het waard om verandering te brengen in je liefdesleven en de man van je leven te ontmoeten. Het hangt volledig af van jouw prioriteiten. Is je liefdeleven een prioriteit voor jou ja of neen?