+31634853824 lara@liefdesschool.com
Home » Blog » Daten » Welke gedrag accepteer jij van een man?
Welke gedrag accepteer jij van een man?

Welke gedrag accepteer jij van een man?

door | 11 feb, 2023 | Achteroverleunen, Communicatie, Daten

Welke gedrag accepteer jij van een man?

Welke gedrag accepteer jij van een man?
ACCEPTEER JE EEN MAN ZIJN ‘’SLECHT GEDRAG’’ JA OF NEEN?
En je zegt nu misschien wel: nee dat doe ik zeker niet! Maar is dat ook wel echt zo als je brutaal eerlijk tegen jezelf bent?

Wanneer je een man zijn slecht gedrag accepteert gaat hij jou niet zien als een lieve en vergevingsgezinde Godin!

Integendeel!
Een man weet heus wel wanneer hij een “L*L” is, geloof me!
Als je met een man aan het daten bent en hij verdwijnt plotseling tussendoor voor een tijdje helemaal van de radar dan weet hij heus wel dat dit niet ok is. En dat geldt ook voor je partner waar je al jaren mee samen bent.

En wanneer jij dit gedrag tolereert zegt dat hem dat er iets mis is met jouw waarde radar (jouw zelfwaarde).

Hij ziet jou als een vrouw die het ok vindt als hij zich slecht gedraagt. Je vindt hem leuk en hij voelt dat je hem niet wilt verliezen. Daarom zeg ik altijd: achteroverleunen als strategie werkt NIET. Energetisch achteroverleunen werkt WEL!
Hij realiseert zich op zo een moment dat hij dat gewoon met jou kan doen en jij zult het begrijpen en hem vergeven.

Het ergste is dat het onbewust zijn aantrekking voor jou zal verminderen en hij op zoek gaat naar andere vrouwen die verwachten dat hij aan hogere standaarden voldoet, dus ook zijn slecht gedrag niet accepteren.

Deze vrouwen laten hem IETS VOELEN en net dat zorgt voor aantrekking.

Ik wil nog even herhalen dat dit vaak een onbewust proces is bij een man en ook de reden waarom zoveel relaties opdrogen en dat de vlam er uitgaat, zelfs al ben je de liefste en zachtste vrouw op aarde. Want je hebt zoveel liefde te geven. “ Kijk eens wat ik allemaal voor hem gedaan heb!’’

Nu wilt dit dan zeggen dat je zijn neus moet afbijten voor elk klein detail?  Dat je alles gaat uitspreken, all the time?
‘’Waarom bel je niet, waarom krijg ik geen berichten, waarom doe je dit niet, waarom doe je dat niet? Waarom maak je niet meer tijd voor mij?’’
Dat is ZEUREN en daar ga je niets mee bereiken. Dat is wat we net niet gaan doen! En dat is wat ik bedoel met energetisch achteroverleunen.

Wat het wel betekent is: DAT JE UITSPREEKT WAT JE NIET LEUK VINDT ALS HIJ JE GRENS OVERSCHRIJDT. Grenzen met consequenties aangeven.

Mannen voelen het wanneer ze te maken hebben met een vrouw die in haar waarde staat of ze een man nu echt leuk vindt of niet. Zowel tijdens het daten als in je relatie mag je innerlijke leeuwin al eens bovenkomen. Onbewust windt hem dit op.

Er is wel een fijne lijn tussen je ongenoegen uitspreken, wat voor aantrekking zorgt, en zeuren, wat net de aantrekking doodt.

Op de juiste manier communiceren is hier dus key! Zodat wat je zegt ook echt bij een man binnen komt.

En dat is ook waarover we het gaan hebben in het VALENTIJN WEBINAR. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hoe vind je jouw droomman EN hou je hem ook? Wat ja vinden is leuk maar houden is NOG leuker! 😊

Wat ga je leren tijdens het Valentijn Webinar van 14 februari om 20u?

  1. Hoe het komt dat je je droomman nog niet gevonden hebt en welk aandeel jij daar zelf in hebt.
  2. Je krijgt inzicht in de onbewuste patronen waarmee je jezelf saboteert in het krijgen van een fijne relatie.
  3. Hoe je jouw droomman wél vindt en houdt.
  4. Hoe jouw krachtige vrouwelijke energie zorgt voor die romantische verbinding met een man en hem zo inspireert om een fijne toevoeging te zijn aan elkaars leven.
  5. Je krijgt twee oefeningen die je kan doen om meer een hart-tot-hart connectie te maken met een man. Kan dat dan? JAAA!!


Wanneer?
14 februari om 20u

Aanmelden?
https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/magneet

Ben je al lid van de mega toffe ondersteunende Facebook groep? NEE!? Je weet niet wat je mist 😀 In de Facebookgroep kom ik vóór en na de masterclass nog LIVE om je vragen te beantwoorden, met persoonlijke tips hoe je succesvol kan gaan daten, een extra live over vrouwelijke energie, tips over hoe je meer in je krachtige vrouwelijke energie kan zijn versus je gewonde vrouwelijke energie en zoveel meer. Je maakt daar ook kans op de 24-uur bonus waar ik mee kijk naar je online profiel en je advies geef over jouw persoonlijke situatie en wat jouw blinde vlek is in je liefdesleven en hoe je dit kan aanpakken. Waar wacht je nog op? Aanmelden voor de Facebook groep kan hier.

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

De Lara´s Liefdesschool Podcast start op 13 april 2022

De Lara´s Liefdesschool Podcast start op 13 april 2022

De Lara`s Liefdesschool podcast is de podcast voor de succesvolle vrouw die graag succes wilt ervaren in de liefde. En dat gun ik je zo!
Waar ik je als prachtige vrouw wil uitdagen je hart te volgen, ookal is dat super spannend, en erop te vertrouwen dat liefde ook voor jou is weg gelegd.
Wat laat je precies van jezelf zien zodat jouw droomman je ook echt kan zien voor wie je bent’
Je relatie in het slob en het leed dat daten heet. Jij weet er alles?
Hoe ga je nu van dating dummie naar meeting mister yummie of HOE je partner en jij weer begeerlijk naar elkaar verlangen.
Dat is waarmee ik je in deze podcast wil inspireren en introduceren in de prachtige wereld van de liefde ❤️

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin