Home » Blog » Daten » Ben je vanavond bij de masterclass BINDINGSANGST-BREAKING FREE (11 euro)?
BINDINGSANGST kan vervelend zijn bij het aangaan van 'n mooie verbindende romantische relatie. Meld je aan voor de masterclass en overwin!

Ben je vanavond bij de masterclass BINDINGSANGST-BREAKING FREE (11 euro)?

door | 22 Mar, 2023 | Daten, Relatieproblemen, Zelfliefde

bindingsangst

Altijd al willen weten HOE je je BINDINGSANGST kan overwinnen, zodat het geen vat meer heeft op het aangaan van een mooie verbindende romantische relatie?

Vanavond geef ik de MASTERCLASS BINDINGSANGST – BREAKING FREE! en je kan je nu nog aanmelden voor maar 11 euro.

Tijdens de masterclass ga ik in op wat bindingsangst is.
MAAAARRR wat ik tijdens de masterclass vooral echt gaan doen is: ‘HOE ga ik er nu mee om EN laat ik mijn liefdesleven er niet door bepalen?’’

Waar gaan we het over hebben?
Welke 8 shifts kan jij binnenin jezelf maken zodat je ook als je, in welke mate dan ook, bindingsangst hebt, hoe je daarmee kan omgaan in de context van relaties. Zowel als je single bent als in je relatie.

Gelukkig is het in de realiteit eigenlijk niet heel moeilijk om je bindingsangst te overwinnen als je weet HOE. En daarom ga ik je tijdens deze masterclass mee nemen in de 8 stappen hoe je ervoor kan zorgen dat bindingsangst je niet langer tegenhoudt in je liefdesleven.
 
Tijd voor verandering in je liefdesleven?

Meld je dan hier aan voor maar 11 euro voor deze masterclass: MASTERCLASS BINDINGANGST – BREAKING FREE!

Wanneer?
22 maart om 19.45u
Indien je er niet bij kan zijn is dat geen probleem. Je krijgt automatisch de dag erna de replay toegestuurd en dan kan je deze beluisteren wanneer je zelf wilt.

Merk je dat je BINDINGSANGST aan het stuur zit van je liefdesleven en ben je daar nu echt wel eens klaar mee? Dan is deze masterclass voor jou! Voor 11 euro kan je je liefdesleven een andere wending geven. Wie wilt dat nu niet?

Aanmelden kan hier: https://laras-liefdesschool.webinargeek.com/bindingsangst-1

Ik zie je vanavond ofwel morgen in de replay. Let’s BREAK FREE FROM FEAR TONIGHT.

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tweet
Share
Share
Pin