+31634853824 lara@liefdesschool.com
Home » Blog » Communicatie » Hoe communiceer jij jouw grenzen? + Gratis Masterclass: de magie van VROUWELIJKE COMMUNICATIE (16-11 om 20.00u)
Geef jij vaak je grenzen aan en heb je het gevoel dat het niet werkt? Leer communiceren vanuit je vrouwelijke energie!

Hoe communiceer jij jouw grenzen? + Gratis Masterclass: de magie van VROUWELIJKE COMMUNICATIE (16-11 om 20.00u)

door | 15 nov, 2022 | Communicatie, Daten, Vrouwelijke energie

Grenzen aangegeven in je liefdesleven? Een RAMP!

Je kunt enkel succesvol zijn met grenzen aangeven als je erover communiceert vanuit je krachtige vrouwelijke energie EN er consequenties aan verbonden zijn! (Yes… Laat dit even bezinken)

Geef jij vaak je grenzen aan en heb je het gevoel dat er elke keer weer over je grens wordt heen gegaan? Dat je te veel pikt? Dat je weer mee gaat in wat een man wil? Wat je date wil of je partner wil…?

En waarom doe je dat?
Omdat je achterliggend misschien bang bent om hem kwijt te geraken?
Omdat je geen discussie wilt?
Omdat grenzen aangeven toch niet werkt voor je?
Omdat er daarna niks verandert?
Omdat…

En hoe frustrerend is het om iets te doen dat toch niet werkt!

EN HOE KOMT DIT?:
Omdat je niet communiceert vanuit je vrouwelijke energie EN er GEEN CONSEQUENTIES aan verbonden zijn NADAT je je grens hebt aangegeven.

Je geeft aan je partner of je date je grens aan, of je geeft aan hoe het voor je voelt en dat je het graag anders wilt en that`s it! Niks verandert. Je trekt, je sleurt, je werkt hard om het te doen werken, maar het blijft telkens opnieuw gebeuren, je laat weer over je grens heen gaan, je gaat er weer in mee, beweegt mee, kruipt in de pleasing rol en de cirkel is weer rond…
En je staat weer op net hetzelfde punt. Super frustrerend toch? 

Dit is letterlijk wat er gebeurt wanneer je een grens stelt in je relatie of tijdens het daten en er geen gevolg of consequentie aan verbindt. Het saboteert je relatie en het doet al je goede intenties en je harde werk teniet. Je verlegt elke keer weer je grens met als gevolg: je hart wordt platgetrapt, you set yourself up for failure!
En je hart staat open (wat super goed is!) zonder enige bescherming. Ik zeg altijd, ook in mijn podcast hoor je me dit vaak zeggen: ‘’ Waar ik je als prachtige vrouw wil uitdagen je hart te volgen, ookal is dat super spannend, en erop te vertrouwen dat liefde ook voor jou is weg gelegd.’’

Een open hart hoef je niet uit te gooien op de straatstenen zonder een set van goede grenzen en daar dus ook consequenties aan verbinden. Zonder consequenties heeft grenzen aangeven geen zin.
Dus maak wijze keuzes, bescherm je grenzen, schat jezelf naar waarde en ga voor een communicatie inclusief consequenties.

En wat er vaak gebeurt is dat als je dit nu leest je boos wordt op jezelf en op de man waarmee je nu date of je partner want je hebt zoiets van: ‘’ja verdorie! Ik laat elke keer over mijn grens heen gaan! Ik ben het ZAT en ga het hem NU wel eens vertellen. ‘’
Voel je deze boze energie, die frustratie? En vaak vanuit die energie gaan we dit ook communiceren ( omdat we het zo ZAT zijn) en ook dit gaat bij een man niet binnenkomen en dan ben je weer bij af. Dus communicatie is hier key! Zodat het ook bij hem binnenkomt en hij er iets me kan en wil doen.

vc

En dat ga ik je leren MORGEN. In mijn GRATIS LIVE MASTERCLASS: DE MAGIE VAN VROUWELIJKE IN JE RELATIE.

Waarover gaan we het hebben?

  1. Wat is het belangrijkste ingrediënt van succesvolle vrouwelijke communicatie in je relatie?
  2. Hoe vermijd je verwijten over en weer?
  3. Hoe zorg je ervoor dat je verlangens en grenzen gerespecteerd worden zonder irritaties en ruzies?
  4. Drie leugens over kwetsbare vrouwelijke communicatie.
  5. Wat vertel je wel EN wat vertel je NIET tegen je (toekomstige) partner?
  6. Meteen een praktische tool die je direct kan gebruiken om je gevoelens te delen met je man.

Wanneer?
Morgen 16 november om 20.00u (er is een replay beschikbaar)

Waar kan je je aanmelden?
https://liefdesschool.com/webinar-magie-van-vrouwelijk-communicatie/

Dit kan echt je liefdesleven redden!

Succesvolle vrouwelijke communicatie zorgt ervoor dat je man zich tot je aangetrokken voelt. 

Wie wil dat nu niet??

Ga je ook voor vonken en vuur in je liefdesleven? Let’s go! 

Schrijf je dan in voor de gratis live masterclass: DE MAGIE VAN COMMUNICATIE voor singles en dames in een relatie.

Meld je hier aan: https://liefdesschool.com/webinar-magie-van-vrouwelijk-communicatie/ 

Veel relaties gaan stuk omwille van de communicatie met je partner of in de beginfase van het daten omdat de communicatie tussen jullie spaak loopt en dat is zonde want het kan echt zo anders zijn als je weet HOE!

Over mij

Door mijn eigen ervaring met daten samen te voegen met mijn kennis vanuit mijn opleiding als psychotherapeute, kan ik krachtige vrouwen op weg helpen naar het vinden van hun prins op het witte paard.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je jouw vrouwelijke energie gebruiken zodat een man jou als een high value vrouw gaat zien.

Hoe kan je jouw vrouwelijke energie gebruiken zodat een man jou als een high value vrouw gaat zien.

Vrouwelijke energie gaat over vertragen, controle opgeven, zachtheid, afwachten en vertrouwen hebben. Je kan deze vrouwelijke energie ook gebruiken of naar boven halen, binnenin jezelf, tijdens je date. Dit heeft een enorme aantrekkingkracht op een man. Mannen voelen zich aangetrokken tot zelfverzekerde vrouwen die kunnen ontvangen en controle kunnen loslaten. Vrouwen die connectie kunnen maken met hun vrouwelijke energie en hun kwetsbaarheid zijn onweerstaanbaar voor mannen. Elke vrouw is geboren met deze vrouwelijke energie, dus waarom daar geen gebruik van maken?

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin