Ben je single en wil je graag die mooie, verbindende relatie?

Maar lijkt het je om de 1 of andere reden niet te lukken
en wil je dat graag anders zien?

Wat klanten zeggen…

Over Lara

Dating- en relatiecoach voor de prachtige, succesvolle & moderne vrouw op zoek naar haar ideale man en een mooie relatie. Ik ben psychotherapeute en gecertificeerd practitioner in de oplossingsgerichte therapie.

Vanuit mijn eigen ervaring met daten (het was niet altijd een pretje!) en een zeer tumultueus relatieverleden, is mijn passie ontstaan om andere vrouwen opnieuw op weg te helpen.

Doordat ik zelf lange tijd geworsteld heb met daten en het vinden van mijn prins op het witte paard ben ik via mijn opleiding op zoek gegaan naar antwoorden. Ik ben me verder gaan verdiepen in het “mannelijke brein”, de oorsprong hiervan en waarom mannen denken zoals ze denken en voelen zoals ze voelen. Een ook hoe wij vrouwen vanuit onze natuur hierop reageren. Een meer dan merkwaardig fenomeen!

Ikzelf heb nu een fantastische relatie met een man die voor me zorgt, die me steunt door dik en dun, die me uitdaagt in mijn professionele leven. Met hem kan ik lachen en huilen. Ik kan bij hem mezelf zijn met al mijn imperfecties. Ook heb ik een heel bijzondere bonuszoon erbij gekregen. En als kers op de taart hebben we daarbovenop vorig jaar samen nog een heel lief zoontje gekregen. 

 

 

Nog meer ervaringen…