#203 In gesprek met Fredi en Tolga, het mannelijke perspectief op daten en relaties!

#203 In gesprek met Fredi en Tolga, het mannelijke perspectief op daten en relaties!

In deze aflevering van de Lara's Liefdesschool Podcast praten we met Fredi en Tolga, over liefde, relaties en het mannelijke perspectief daarop.

We hebben het gehad over de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie: hoe ervaren Fredi en Tolga deze balans in relaties en merken zij dat vrouwen soms wat mannelijker zijn en mannen juist wat vrouwelijker of net helemaal niet?

Daarnaast bespreken we hoe moeilijk het is om kwetsbaar te zijn in een wereld waar "grote jongens niet huilen", en hoe belangrijk gelijkheid in een relatie is en welke stappen je kunt nemen om dit te bereiken.

Zelfreflectie en persoonlijke groei komen ook aan bod: waarom zijn deze aspecten cruciaal in een relatie en gaan mannen en vrouwen hier anders mee om?

Verder onderzoeken we de rol van status en geld in relaties: kijken vrouwen echt meer naar sociale status en geld, en moet een man de "provider" zijn?

Tot slot praten we over de misverstanden tussen mannen en vrouwen en wanneer mannen behoefte hebben aan ruimte in een relatie en wanneer juist niet.

Tune in voor een eerlijk, rauw en inspirerend gesprek met Fredi en Tolga.

De Modern Sigma Male Podcast is hier te beluisteren.

Alsook de Podcast Alternatief Perspectief waar maatschappelijke topics naar voren gebracht worden op een hele toffe manier. Met 4 mannen rond de tafel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen